Trenutno pregledavate VIDEO TEST Može li Hurom H320N hladno prešati celer?

VIDEO TEST Može li Hurom H320N hladno prešati celer?

image_pdfimage_print

Mnoge kupce interesira moželi li se Hurom H320N sokovnik s tehnologijom hladnog prešanja nositi s celerom, stoga smo pred njega stavili i ovaj izazov i ustanovili da – može! Do vrha smo naponuli komoru sokovnika listovima (stabljikama) svježeg celera, a ostatak posla obavio je H320N.

Hurom H320N best buy među sokovnicima

Ovaj fenomenalan sokovnik već je u prvim mjesecima postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je metoda hladnog prešanja. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima.

Više informacija o ovom sjajnom sokovniku pronađite u testu dr. sc. Anite Freimann.

Enzita nudi uređaje koji značajno olakšavaju i ubrzavaju pripremu obroka. I ne samo to, oni vam omogućuju dugoročni uspjeh jer je s njima sve lako i jednostavno, a mogućnosti za pripremu obroka su neograničene. Zato, prije ili poslije, oni polako postaju vaši najbolji prijatelji i saveznici u pripremi zdravih obroka.

Kupite H320N već danas!

×
×

Košarica