Trenutno pregledavate VIDEO TEST Koliko soka Hurom H320N proizvede od kilogram naranči?

VIDEO TEST Koliko soka Hurom H320N proizvede od kilogram naranči?

image_pdfimage_print

Nakon testa s jabukama, testirali smo i koliko soka dobijemo od kilogram naranči u Hurom H320N sokovniku s hladnom prešom. Rezultat je također fenomenalan!

Hurom H320N best buy među sokovnicima

Ovaj fenomenalan sokovnik već je u prvim mjesecima postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu. Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je to da se čak i sastojci koji nisu unaprijed pripremljeni mogu umetnuti odjednom, za automatsko rezanje i cijeđenje. H320N spreman je na sve, od zdravog mlijeka od orašastih plodova, ukusnih sokova do zdravih deserta. Kao i kod svih drugih Hurom sporih sokovnika, sokovnik H320N izrađen je od materijala bez BPA.

Hurom H320N i sok od naranče

Test s jabukama je pokazao da od 1 kg jabuka sokovnik proizvede 809 ml soka, što daje impresivnu korisnost višu od 80%! U testu s narančama od kilogram naranči dobili smo 722 ml soka, što daje korisnost višu od 72%, što je također fenomenalan rezultat.

Više informacija o ovom sjajnom sokovniku pronađite u testu dr. sc. Anite Freimann.

Enzita nudi uređaje koji značajno olakšavaju i ubrzavaju pripremu obroka. I ne samo to, oni vam omogućuju dugoročni uspjeh jer je s njima sve lako i jednostavno, a mogućnosti za pripremu obroka su neograničene. Zato, prije ili poslije, oni polako postaju vaši najbolji prijatelji i saveznici u pripremi zdravih obroka.

Kupite H320N već danas!

×
×

Košarica