Zdravo i slasno bez glutena III – “Blagdanske delicije” – Helena Jakoliš

169,00 kn (22,43 €)

Načini plaćanja
Kategorija:

Autor: Helena Jakoliš

FORMAT: 16,5 x 13,5 cm
BROJ STRANICA: 180
UVEZ: Meki
GODINA IZDAVANJA: 2021.
IZDAVAČ: Zdrava hrana bez glutena j.d.o.o.

Opis

Tražite li još uvijek lijepe ideje za zdrave, slasne i ukusne kolačiće bez alergena namijenjene za darivanja, blagdanska druženja i božićno jutro? Želite li uživati u tradicionalnim receptima s pupoljcima okusa i mirisa? Želite li izbjeći neugodne probavne simptome nastale nakon konzumacije rafiniranih šećera i brašna? Pitate li se kako se pridržavati prehrane bez glutena, jaja, mlijeka, kvasca, kukuruza, soje i rafiniranih šećera tijekom blagdana, a ujedno uživati bez imalo grižnje savjesti? Jeste li spremni ispeći deserte do savršenstva? Ako je vaš odgovor DA, onda imate pravu knjigu pred sobom jer ne postoji ništa ljepše od dana provedenog u pečenju blagdanskih delicija koje izazivaju osmijeh čak i prije nego pojedete prvi zalogaj.

Ovo je najljepše doba godine kada ljudi posežu za svojim kuhinjskim pregačama i mjernim žlicama kako bi svoje namirnice pretvorili u slatke poslastice.

S Heleninim receptima uspjet ćete razmaziti sebe i svoje najmilije!
Svaki recept u ovoj kuharici popraćen je prelijepim fotografijama u boji i vrlo jednostavnim uputama.
Često nemamo vremena stajati satima u kuhinji i preznojavati se uz pećnicu. Zato ću vam ovaj put uskočiti ja i priuštiti fine, zdrave i slasne blagdanske delicije. Bez obzira jeste li početnik koji tek započinje ili trebate pomoć oko ideja za Božić, ovaj detaljni priručnik daje vam recepte koje će zavoljeti i vaši prijatelji, ali i kritičari.
Nemojte čekati da izgubite zdravlje, već uhvatite svoj primjerak s pupoljcima okusa i mirisa. Božić nam dolazi samo jednom godišnje, ali uz ove zapanjujuće slasne recepte poželjet ćete da je češće!

 

×
×

Košarica