Facebook Pixel code

Odabrano:

Vitamix ASCENT A3500i Anniversary…

7.690,00 kn

već od 640.83 kn. mjesečno

Vitamix ASCENT A3500i Anniversary paket

7.690,00 kn

već od 640.83 kn. mjesečno

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA – Manualno i programsko korištenje uređaja s upravljačkom konzolom na dodir

NOVI DIZAJN – Poboljšana struktura blendera, omogućeno pranje posude u perilici i postavljen sigurnosni magnet na poklopac posude

JEDNOSTAVNO NAJBOLJI – Da ga ne hvalimo previše 🙂

Vitamix Ascent

 

Načini plaćanja
Kategorija:
Besplatna dostava

Opis

Proslavite 100 godina inovacije s ovim posebnim izdanjem Vitamix ASCENTA. Zbirka stota obljetnica uključuje sve što vam je potrebno za uživanje u zdravim obrocima kod kuće ili u pokretu. Svidjet će vam se kako je lako istražiti nove okuse, teksture i sastojke.

Vitamix ASCENT A3500i je uistinu pravo čudo tehnologije. Osim što ćete na njemu moći odrađivati svoje kreacije na savršeni način kao što ste to mogli do sada i na svim prethodnim Vitamix modelima, Vitamix ASCENT A3500i će uz to sve dati i jednu predivnu dozu elegancije. Blender je dizajniran tako da se uklapa u svaku kuhinju. Industrijski izgled obavijen plaštom inoxa ovaj model Vitamixa uistinu pozicionira na vrh kućanskih uređaja koje bi svatko poželio u svojoj kuhinji. Netko bi mogao pomisliti da je to previše “digitalije” za jedan blender. Međutim, živimo u takvom vremenu i Vitamix je bez ikakvog pretjerivanja odradio maksimum, da spoji funkcionalnost uređaja i nove izazove pred suvremenim dostignućima.

Aparat je opremljen dodatnim senzorima tako da on doslovno zna koju posudu koristite na njemu kako bi tome prilagodio snagu motora.
Uz to sve, jedna od najvažnijih novina kod Vitamix ASCENT serije je magnetni kontakt na poklopcu posude. S ovim ne morate brinuti da ćete nehotice upaliti svoj Vitamix a da poklopac nije postavljen na posudu, kao što se do sada to moglo dogoditi. Ascent također nudi uzbudljive nove značajke, od kojih je mogućnost kupnje dodatnih manjih kompleta posuda i noževa (0,6 L i 0,23 L).  Izbjegavajući potrebu za zasebnim aparatom za manje porcije ‘blend and go’.  Vitamix Ascent A3500i prepoznaje koji je spremnik  priključen i prema tome prilagođava njegovu snagu i programe.
Sve u svemu, svatko tko se odluči za ovog ljepotana, bit će izuzetno zadovoljan. S Vitamix ASCENT A3500i modelom dobivate suvremenog prijatelja u kuhinji s kojim ćete imati predivan osjećaj.

Specifikacija

Snaga motora: 2.2 ks (1400W)
Proizvodnja: SAD
Zapremina posude: 2 litre
Jamstvo: 10 godina

Upravljačka konzola: Manualno upravljanje + 5 programa (Smoothie/Namazi/Ledeni deserti/Juhe/Čišćenje)

PROGRAM ZA SMOOTHIE
PROGRAM ZA NAMAZE
PROGRAM ZA LEDENE DESERTE
PROGRAM ZA JUHE
PROGRAM ZA ČIŠĆENJE

 

 

 

 

 

 

Kontrole

Desni gumb za uključivanje uređaja
Lijevi gumb za pulsno miksanje
Središnji potenciometar za podešavanje snage: od 1000 – 37 000 okretaja u minuti
Iznad potenciometra gumbi za odabir jednog od programa (Smoothie/Ledeni deserti/Juhe/Namazi/Pranje)
Pokraj ekrana se nalaze gumbi za podešavanje vremena miksanja

Vitamix Ascent posude 0.6 L i 0.23 L

Vitamix posuda 0.6 je predviđena za rad na Ascent liniji Vitamix blendera (A2300i, A2500i i A3500i). Opremljena je bazom koja sadrži “self detect” tehnologiju kako bi bledner prepoznao o kojoj se posudi radi i prema tome odredio snagu obrade.

S njom možete pripremati manje količine “tekućih” obroka. S o.6 L posudom ćete praviti smoothije, dresinge za salate i juhe. Ukoliko želite pripremati manje količine namaza i umaka, svakako bismo savjetovali kupovinu Ascent posude od 0.23 L.
Ovu posudu koristite kako biste pripremili svoj smoothie, zaklopili ju i ponijeli sa sobom bez prljanja dodatnog posuđa.
Posuda je uska i visoka, tako da se bez problema može držati i u vratima hladnjaka ako bude potrebe za održavanjem vašeg smoothija hladnim i svježim.

Vitamix posuda 0.6 ima dvostruku stjenku rađenu od Eastman Tritan® poliestera kako bi zadržala nisku temperaturu pripremljenog smoothija.

Posude (osim baze s oštricom) su perive u perilici.

Vitamix Ascent posuda od 0.23 L (8.0 Oz) je kao što joj i naziv to kaže, predviđena za rad uz novu Vitamix liniju Ascent blendera. Tu se nalaze sljedeći modeli: A2300i, A2500i i A3500i.

S ovom posudom ćete moći napraviti male količine namaza, umaka, pašteta i maslaca. To je njezina glavna karakteristika i velika prednost Vitamix Ascent linije naspram svih ostalih blendera na tržištu. Napokon ne morate pripremati velike količine namaza ili umaka. Dovoljno je ubaciti rukohvat svježeg bosiljka, malo soli, ulja i žlicu pinjola i u trenu možete napraviti preljev za svoju tjesteninu.

Ukoliko volite često eksperimentirati u kuhinji, ova posuda uz vaš Vitamix Ascent blender je savršena stvar za vas.

U paketu se nalazi jedna baza (nož posude), posude: 1x 0.6L i 1x 0.23L 

Paket sadrži

Vitamix ASCENT A3500i
Posuda od 2.0 L načinjena od Eastman Tritan™ kopoliestera
Vitamix Ascent posude 0.6 L i 0.23 L s nožem
Unikatni štap za obradu
Držač štapa
Vitamix špatulu
Knjigu recepata


 

 

 

 

Dodatne informacije

Težina8.3 kg
Dimenzije20.2 × 27.94 × 43.18 cm
Boja

Graphite metal

Snaga motora

1400W

Paket

Vitamix ASCENT A3500i
Posuda od 2.0 L načinjena od Eastman Tritan™ kopoliestera
Vitamix Ascent posude 0.6 L i 0.23 L s nožem
Unikatni štap za obradu
Držač štapa 
Vitamix špatula
Knjiga recepata

Jamstvo

10 godina

Namjena

Osobna upotreba

Namjena uređaja

Juhe, Maslaci, Mljevenje brašna, Namazi, Sjeckanje voća i povrća, Sladoled, Smoothie

Vrsta artikla

Uređaji

Proizvođač

Vitamix

Kabel

1.2 m

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vitamix ASCENT A3500i Anniversary paket”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×

Košarica