USKRSNA RADIONICA – Bojenje jaja prirodnim bojama 12.4.2022.

300,00 kn (39,82 €) 450,00 kn (59,73 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 20 sat

Šarena uskrsna jaja neizostavna su dekoracija tijekom uskrsnih blagdana. Naučite bojati jaja prirodnim bojama uz tips & trick našeg stručnog tima. Mala napomena: sva jaja koja obojite, nosite kući za najljepšu uskrsnu dekoraciju! 😉

Radionica je prikladna za roditelje s djecom.

Cijena: 300,00 kn za jednu osobu

450,00 kn za dvije osobe

300,00 kn roditelj i 1 dijete

Na radionicu se možete prijaviti do 6.4.2022.

Opis

Osim široko dostupnih boja za jaja, za kojima posežemo u zadnji tren, još lakše su dostupne boje iz prirodnih izvora. Razne biljke i začini u određenim uvjetima otpuštaju svoje pigmente te prekrasnim nijansama boje površine koje dotaknu.

Prigodno, polaznici će na radionici naučiti:

  • Koji su najbolji izvori prirodnih pigmenata
  • Kako aktivirati prirodne pigmente
  • Kako postići zadržavanje boje
  • Kako iskreirati zanimljive uzorke i pokloniti najoriginalniji uskrsni poklon

Radionica je prikladna za roditelje s djecom, jer potiče kreativnost i timski rad.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

×
×

Košarica