Akcija!

The Juicer Espressions sokovnik

32.42 € mjesečno

Original price was: 457,89 €.Current price is: 389,21 €.

Načini plaćanja

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava

RASPRODAJA – IZLAZI IZ ASORTIMANA [ novi uređaj]

SKU: JU-10-EP7000 Kategorija: Oznake: , Najniža cijena u 30 dana: 389,20 €

Opis

RASPRODAJA – IZLAZI IZ ASORTIMANA (novo)

Sretni smo što vam možemo predstaviti sokovnik The Juicer – Espressions elegantan, robustan i efikasan sokovnik za cijeđenje citrusa, agruma i nara. 

Dugo smo istraživali na svjetskom tržištu kućanskih aparata kako bismo pronašli ono najbolje za naše klijente.

Sokovnik ima metalno kućište i kod svih naših klijenata izazove isti pogled i čuđenje kada ga pokušaju uzeti u ruke. Da, toliko je težak. 

The Juicer je jednostavno napravljen da traje i da svojim vlasnicima osigurava najbolji sok od naranče uz jutarnju kavu. 

Ono što je fantastično kod ovog sokovnika je to što ga koriste i naši brojni partneri iz sektora ugostiteljstva. Samim time, to je odličan pokazatelj za kakve je sve zadatke spreman ovaj sokovnik. 

S prednje strane kućišta se nalaze dva ‘Soft-touch’ prekidača s kojima odabirete kakav sok želite iz svojeg ljubimca. Možete birati između bistrog soka i soka s manjim udjelom pulpe. 

Pritiskom ergonomski oblikovane ručke imate potpunu kontrolu nad voćem koje cijedite. 

Što se tiče održavanja i pranja ovog sokovnika, moramo priznati da je taj dio odrađen na način da se to odradi bez ikakvih problema. Svi dijelovi mehanizma za cijeđenje se u par poteza rasklapaju i lako isperu pod mlazom vode. Isto tako se nakon pranja sve lako i sastavi i u par poteza vaš sokovnik je spreman za novu upotrebu. 

 

 

DVIJE VRSTE SOKA OD NARANČE PRITISKOM NA ‘SOFT TOUCH ‘ GUMB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pritiskom na gumb, vi imate odlučujete kakav sok želite; bistri sok ili sok pun vlakana. Konus je posebno dizajniran za odvajanje pulpe od soka, obećavajući savršen okus.

 

Za kraj bismo citirali proizvođače The Juicer – Espressions sokovnika: 

“Željeli smo razviti najbolje na svijetu. Nakon pet godina napornog rada i beskrajnog testiranja postigli smo sve naše ciljeve. Rođena je nova ikona citrusa.
U Espressionsu volimo kuhinjske aparate i nastojimo premašiti očekivanja. Bezvremenski dizajn, intuitivna uporaba, vrhunske performanse i održiva kvaliteta ključni su zahtjevi za naše proizvode, a sokovnik je naš heroj. Njegov razvoj temelji se na preko 20 godina iskustva u vrhunskim kuhinjskim aparatima iz cijelog svijeta. U potpunosti dizajniran i izrađen u Nizozemskoj, sokovnik postavlja nove standarde u svojoj kategoriji.” 

 

 

Specifikacije

Boja

Siva

Namjena

Osobna upotreba, Za profesionalce

Proizvođač

Espressions

Materijal

Aluminij, Tritan, BPA FREE

Jamstvo

5 godina

Broj okretaja

1450 o/min

Dimenzije

38,5 cm x 18,5 cm x 21 cm (30 uključujući podložak za kapanje)

Težina

7,4 kg

Razina buke

65 dBA

Motor

340 W

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica