Akcija!

the Juicer – Espressions – 24sata

Najniža cijena u 30 dana: 3.450,00 kn (457,89 €)
Akcijska cijena: 2.760,00 kn (366,31 €)

Načini plaćanja
Besplatna dostava
Kategorija:

Opis

Sretni smo što vam možemo predstaviti ovaj elegantan, robustan i efikasan sokovnik za cijeđenje citrusa, agruma i nara. 

Dugo smo traživali na svjetskom tržištu kućanskih aparata kako bismo pronašli ono najbolje za naše klijente.
The Juicer nam dolazi iz Nizozemske i uistinu predstavlja najbolje osobine ovakvog tipa sokovnika. Čak bismo se usudili reći da ovaj sokovnik ulazi u kategoriju ikone preša za citruse.
 

Sokovnik ima metalno kućište i kod svih naših klijenata izazove isti pogled i čuđenje kada ga pokušaju uzeti u ruke. Da, toliko je težak. 

The Juicer je jednostavno napravljen da traje i da svojim vlasnicima osigurava najbolji sok od naranče uz jutarnju kavu. 

Ono što je fantastično kod ovog sokovnika je to što ga koriste i naši brojni partneri iz sektora ugostiteljstva. Samim time, to je odličan pokazatelj za kakve je sve zadatke spreman ovaj sokovnik. 

S prednje strane kućišta se nalaze dva ‘Soft-touch’ prekidača s kojima odabirete kakav sok želite iz svojeg ljubimca. Možete birati između bistrog soka i soka s manjim udjelom pulpe. 

Pritiskom ergonomski oblikovane ručke imate potpunu kontrolu nad voćem koje cijedite. 

Što se tiče održavanja i pranja ovog sokovnika, moramo priznati da je taj dio odrađen na način da se to odradi bez ikakvih problema. Svi dijelovi mehanizma za cijeđenje se u par poteza rasklapaju i lako isperu pod mlazom vode. Isto tako se nakon pranja sve lako i sastavi i u par poteza vaš sokovnik je spreman za novu upotrebu. 

 

 

DVIJE VRSTE SOKA OD NARANČE PRITISKOM NA ‘SOFT TOUCH ‘ GUMB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pritiskom na gumb, vi imate odlučujete kakav sok želite; bistri sok ili sok pun vlakana. Konus je posebno dizajniran za odvajanje pulpe od soka, obećavajući savršen okus.

 

Za kraj bismo citirali proizvođače ovog predivnog sokovnika: 

“Željeli smo razviti najbolje na svijetu. Nakon pet godina napornog rada i beskrajnog testiranja postigli smo sve naše ciljeve. Rođena je nova ikona citrusa.
U Espressionsu volimo kuhinjske aparate i nastojimo premašiti očekivanja. Bezvremenski dizajn, intuitivna uporaba, vrhunske performanse i održiva kvaliteta ključni su zahtjevi za naše proizvode, a sokovnik je naš heroj. Njegov razvoj temelji se na preko 20 godina iskustva u vrhunskim kuhinjskim aparatima iz cijelog svijeta. U potpunosti dizajniran i izrađen u Nizozemskoj, sokovnik postavlja nove standarde u svojoj kategoriji.” 

 

SPECIFIKACIJE:

  • Broj okretaja: 1450 o/min
  • Jamstvo: 5 godina
  • Proizvođač: Espressions
  • Dimenzije: (VxŠxD): 38,5 cm x 18,5 cm x 21 cm (30 uključujući podložak za kapanje)
  • Težina: 7,4 kg
  • Razina buke: 65 dBA
  • Motor: 340 W
  • Proizvodnja: Nizozemska

 

Specifikacije

Jamstvo

5 godina

Boja

Siva

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj, Za profesionalce

Namjena uređaja

Sokovi

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Cijeđenje hladno prešanog soka

Materijal

Aluminij, Tritan, BPA FREE

×
×

Košarica