Selected:

Osnovne kuharske vještine 1. Dio (Rezanje, sjeckanje, pribor)

300,00 kn

Out of stock

Osnovne kuharske vještine 1. Dio (Rezanje, sjeckanje, pribor)

300,00 kn

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Datum i vrijeme: 7.2.2019. od 19 sati do 21 sat

Opis:

Cilj edukacije je polaznike upoznati s osnovnom opremom i priborom koje bi prosječna kuhinja trebala imati za uspješno kuhanje većine obiteljskih recepata ili onih iz tiskanih kuharica. Voditelj radionice, chef Nikola Bilandžija, objasnit će sve o vrstama noževa, kada i kako koristiti gulilicu za povrće, jesu li sve daske (na broju) jednako dobre i zašto, je li nam dovoljna jedna tava te koji lonac je najbolji za koje jelo. Osim toga, polaznici će imati priliku iz prve ruke, od pravog profesionalca, naučiti sjeckati luk, a sačuvati čitave nokte! Uz luk, naći će se tu i češnjaka, mrkve, krumpira, peršina i drugih svježih namirnica i začina koje ćemo naučiti pripremati za različita jela.

Predznanje za ovu edukaciju nije potrebno.

Broj polaznika je ograničen.  Prijave do 5.2.2019.

Cijena: 300,00 kn

Napomena: Ukoliko želite pohađati i 1. i 2. dio edukacije, ukupna promotivna cijena je 500,00 kn te svoju rezervaciju možete platiti na linku:  https://enzita.hr/proizvod/tecaj-sjeckanja-luka-1-i-2-dio/

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Osnovne kuharske vještine 1. Dio (Rezanje, sjeckanje, pribor)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×
×

Cart