Sokovnik Wartmann WM-2008 SJ

2.890,00 kn (383,57 €)

već od 240.83 kn. mjesečno

Načini plaćanja
Besplatna dostava
Kategorija:

SOKOVNIK ZA HLADNO PREŠANE SOKOVE 

VELIKI OTVOR ZA UBACIVANJE NAMIRNICA – Cijele jabuke i naranče mogu proći kroz otvor za prešu bez rezanja

37 OKRETAJA U MINUTI – Minimalna oksidacija soka

Opis

Sokovnik na hladno prešanje Wartmann WM-2008 SJ je još jedan odličan proizvod iz Wartmann obitelji. Ono što možemo reći za ovaj sokovnik je to da smo ga uistinu testirali do njegovih granica kako bismo provjerili što sve može cijediti. Mehanizam cijeđenja je jako sličan Huromovom sustavu cijeđenja, te samim time i kvaliteta cijeđenog soka je odlična.

Hurom je s modelima H200 i H300 ponudio “najveće otvore” za ubacivanje namirnica na tržištu, tako da ovaj model Wartamnn sokovnika sa svojim otvorom drži poziciju između Huromovih modela s klasičnim otvorom (HP, H100 i HZ) i ovih modela s velikim otvorom. Kroz otvor ovog sokovnika moći ćete ubaciti sve jabuke i naranče prosječne veličine.
Ovaj uređaj osim za voće i povrće, prikladan je i za “lisnate i zelene namirnice” kao što su pšenična trava, lisnati celer, kelj…

Uz ovaj model sokovnika dolaze sva tri sita, tako da s Wartmann sokovnikom lako možete napraviti bistri sok, kašasti sok (sok s većim udjelom pulpe) i sladoled od smrznutog voća.Svakako treba kod ovoga modela sokovnika napomenuti još jednom veliku prednost u ‘velikom otvoru’. Cijele jabuke i naranče mogu proći kroz otvor za prešu bez rezanja a to definitivno štedi vrijeme.

Sokovnik na hladno prešanje Wartmann radi pri maloj brzini od 37 okretaja u minuti, tako da prilikom cijeđenja soka u ovome sokovniku ćete si osigurati vrhunski sok sa sačuvanim svim fitonutrijentima.Što se tiče održavanja sokovnika i pranja nakon cijeđenja sokovnika, u par minuta se sokovnik može oprati i biti spreman za novo cijeđenje. Gornji dio komore za cijeđenje (poklopac) iziskuje malo više vremena za pranje zbog “pužnog izgleda”, ali ništa što bi predstavljalo izazov. Održavanje Wartmann sokovnika je isto kao i kod većine sokovnika na hladno prešanje.

Indukcijski motor je vrlo snažan. Osim svoje snage otporan je na habanje i tih je pri radu.

Pužna preša je razvijena na način da Wartmann sokovnik daje vrlo dobar rezultat: puno soka i vrlo suhu pulpu.

Spremnici su izrađeni od tritana, bez BPA, a vijak od ultema, tako da ovaj sokovnik zadovoljava sve visoke kriterije po pitanju sigurnosti materijala.

Ako želite ojačati svoj imunološki sustav, i prilikom cijeđenja soka uživati u sokovniku s većim otvorom za ubacivanje namirnica, ovaj Wartmann sokovnik idealan je kandidat za to!Ako slijedite upute za uporabu i upute za održavanje, uživat ćete u ovom novom Wartmann WM-2008 SJ sokovniku godinama koje dolaze.

Tehnički podaci:

Veliki otvor za ubacivanje namirnica
Brzina okretaja: 37 o/min
Posuda za sok od jakog tritana
Vijak za prešanje nove generacije izrađen od Ultem
Vrlo niska razina buke
2 sita (smoothie i sok) i “zatvoreno” sito za izradu sladoleda
Dimenzije: 240x 170 x 490 mm
Težina 7,8 kg
Indukcijski motor 200 W

UPUTSTVO ZA UPORABU

Specifikacije

Boja

Crna

Materijal

BPA FREE, Premium polikarbonat

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj

Proizvođač

Wartmann

Snaga motora

200 W

Namjena uređaja

Hladna preša, Sokovi, Sladoled

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Cijeđenje hladno prešanog soka

Jamstvo

2 godine

×
×

Košarica