Angel AG-5500 sokovnik

124.83 € mjesečno

1.498,00 

Načini plaćanja

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava

Rok isporuke: 10 radnih dana.

 

SKU: AN-10-9905500 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Ako trebaš vrhunski sokovnik za korjenasto povrće i zelene lisnate namirnice, onda je Angel sokovnik pravi aparat za tebe.
Najpovoljniji model iz Angel obitelji sokovnika ima iste performanse po pitanju cijeđenja. Ono što ga razlikuje od dva skuplja modela (AG-7500 i Ag-8500) je ručni mod pokretanja vijaka za cjeđenje u suprotnom smjeru i klasični inox nehrđajući čelik. Model Angel AG-8500 ima mehanizam za cijeđenje od medicinskog čelika. Ukratko, funkcionalnošću je isti kao i ostali modeli, ali jasno je zašto su druga dva modela skuplja od modela AG-5500.

Sigurnost je ključna stavka u proizvodnji Angel sokovnika, tako da su kod sva tri modela Angel sokovnika prekidač za uključivanje sokovnika u pogon i prekidač za pokretanje motora sokovnika pozicionirani na različitim stranama. To je tako napravljeno kako djeca ne bi “slučajno” pokrenula sokovnik bez nadzora odraslih. Osim toga, sokovnik je nemoguće pokrenuti, sve dok svi dijelovi sokovnika nisu postavljeni na svoju točnu poziciju.

Angel sokovnik AG-5500 je predviđen za kupce koji trebaju cijediti zahtjevnije namirnice (korjenasto povrće i lisnate zelene namirnice), a nije im ključno hoće li prilikom cijeđenja trebati dodatno ručno uključivati kontra smjer vijaka za cijeđenje ako dođe do potrebe za tim. Na ovakav način ovaj model sokovnika malo više traži angažmana za vrijeme cijeđenja, ali kao što smo napomenuli, po funkcionalnošću cijeđenja, ni malo se ne razlikuje od ostala dva modela.

 

Specifikacije

Boja

Inox

Jamstvo

3 godine (dijelovi), 5 godina (motor)

Materijal

Inox, Nehrđajući čelik

Namjena

Za moju obitelj, Za profesionalce

Namjena uređaja

Bistri sok

Proizvođač

Angel

Snaga motora

180W

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Cijeđenje hladno prešanog soka

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica