RAW SLASTICE – 17.5.2022.

250,00 kn (33,18 €) 400,00 kn (53,09 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18:00 do 20:30 sat

S našim stručnim timom naučite izraditi sirove slastice, koje proizvode je najbolje koristiti i koliko je vremenski potrebno da dobijete prekrasne zdrave slastice.

Cijena: 250,00 kn za jednu osobu

400 kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 16.5.2022.

Opis

Sirove slastice su idealne za ljude koji vole slatko, a opet bi željeli jesti zdravije. Svojom jednostavnom i brzom pripremom privući će vas da ih uvrstite u svoj svakodnevni život. Prepune su zdravih masnoća, proteina, prirodnih zaslađivača, vitamina i minerala. Uz to lako ih je ponijeti sa sobom, pa možete uživati u njima i kod kuće i bilogdje vani.

Na radionici ćete naučiti:

  • Koje namirnice su ključne za izradu zdravih sirovih slastica
  • Kako uspješno napraviti domaću čokoladu
  • Kako pravilno napraviti kreme za sirove torte
  • Kako adekvatno zamrznuti sloj po sloj podloge i kreme
  • Kako servirati i čuvati takve slastice

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

×
×

Košarica