Hurom HW (H18) profesionalni sokovnik

103.83 € mjesečno

1.246,27  (9.390,02 kn)

Načini plaćanja

Rok isporuke 2 radna dana.

Besplatna dostava

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – Predviđen za juice i cafe barove

KVALITETNI MATERIJALI – Nehrđajući čelik, Tritan poliester i Ultem čine ovaj aparat robusnim i spremnim za sve uvjete rada (težina sokovnika je 9 kg)

BPA FREE – Komora i ostali dijelovi koji dolaze u doticaj s namirnicama su izrađeni od vrhunskog Tritan poliestera i Ultema.

HuromMagimix bpa free

 

 

 

 

 

SKU: HU-10-HWSBE18 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Profesionalni sokovnik hurom HW (H18)

Namijenjen je za upotrebu u JUICE barovima, restoranima, kafićima i hotelimaU svakom komercijalnom okruženju uspješno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite.

Vašim gostima ponudite najbolje.

 Poslužujte sok koji neće promijeniti boju i okus, imati pjenu i neželjene komade voća i povrća kao niti odvajanje sastojaka u samoj čaši.

Izrađen je od jakih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspješan. Kućište sokovnika izrađeno je od brušenog nehrđajućeg čelika koje je snažno i visoko otporno te dugoročno izdržljivo. Značajka ovog profesionalnog sokovnika je i LED zaslon sa svjetlosnim označavanjem radnji koje poduzimate. Dijelovi sokovnika u kojima se izrađuje sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik kemijske kontaminacije soka, a vijak i dijelovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koje je 8 puta snažnija od prosječne.

Profesionalni sokovnik Hurom HW dolazi s 3 komore za cijeđenje, a to vam kao profesionalnim korisnicima omogućuje neprekidno korištenje budući da samom zamjenom komora neometano nastavljate s radom. Okusi od prethodnog cijeđenja time se ne miješaju s okusima novog soka. Ne gubite vrijeme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobivate i 1 krupno sito za SMOOTHIE.

Maksimalna iskoristivost namirnica prilikom cijeđenja je ono što je svakom bitno, stoga je Hurom kod projektiranja HW modela na to stavio posebnu važnost.

Hurom sokovnike karakterizira FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA. Naime, nakon korištenja jedne komore za cijeđenje u nju ulijte vodu i upalite motor te propustite vodu van. Nakon završetka radnog dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode.
Brzo i lako!
Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korištenja.

 

Specifikacije

Težina 8,6 kg
Dimenzije 44,6 × 28,2 × 19,9 cm
Boja

Inox

Jamstvo

1 godina

Materijal

Inox

Namjena

Za profesionalce

Proizvođač

Hurom

Kabel

1,4 m

Veličina posude

850ml

Broj sita

3 sitna sita i 1 krupno sito

Dodaci

3 komore, 2 vrča, 2 četke za čišćenje

Brzina motora

60 okretaja u minuti

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica