PREMIUM Hurom H330P sokovnik deep blue

62.50 € mjesečno

750,00  (5.650,88 kn)

Načini plaćanja

Besplatna dostava

 

VELIKI OTVOR
Otvor za ubacivanje voća i povrća veličine 136 mm

PAMETNO I PRAKTIČNO
Automatsko rezanje i cijeđenje namirnica, bez prethodne obrade

BEZBROJ MOGUĆNOSTI
Cijedite voće i povrće, orašaste plodove i zeleno lisnato povrće

SIGURNOST
Sokovnik H330P izrađen je od materijala bez BPA (BPA Free)

SKU: HU-10-H320-TG-1 Kategorija:

Opis

Hurom H330P

Predstavljamo Vam najnoviji Hurom PREMIUM sokovnik H330P s tehnologijom hladne preše 

Ono po čemu je Hurom H330P specifičan je jako veliki otvor za ubacivanje namirnica, pretkomora koja sama usitnjava namirnice i na takav način vam olakšava pripremu namirnica za cijeđenje, te izrazito bistri sok koji dobijete iz sokovnika.  Najnoviji model je korak bliže odživosti

Ono što je klasično kod svih Huromovih sokovnika je metoda hladnog prešanja. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih tvari, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u okusu i fitonutrijentima koje se prirodno nalaze u sastojcima.

Dnevna preporučena količina konzumacije voća i povrća koju je teško zadovoljiti

Čaša sviježe cijeđenog soka je sve što vam treba. Uz Hurom sok lako možete konzumirati veće količine voća i povrća. Od bogatih hranjivih tvari u voću i povrću do onih sadržanih u njihovim sjemenkama i kožici koje se često jednostavno bacaju, možete brzo i jednostavno konzumirati razne hranjive tvari s jednom čašom soka.

hurom h320n

Hurom premium H330P dolazi s finim, glatkim metalnim sitom i Ultem vijkom koji osiguravaju savršenu kombinaciju u cijeđenju hladno prešanog soka!

Hurom Ultem vijak sa spiralnom strukturom za snažno i efikasno cijeđenje. Čvrsto dizajnirana sita za ekstrakciju bistroga ili gustog soka. Svježi hladno prešani sokovi cijede se zahvaljujući maloj brzini rotacije od 50 okretaja u minuti, što smanjuje stvaranje topline i oksidacije. Ono što je važno napomenuti ovdje je to da je samo mehanizam cijeđenja baziran na malom broju okretaja. Ono što sve kupce ovoga sokovnika jako iznenadi je brzina kojom dobijete čašu cijeđenog soka.

Otvor pretkomore širine 136 mm

Otvor sokovnika 3 puta veći od postojećih s otvorom od 45 mm. Ubacite cijele jabuke i naranče koje nije potrebno rezati! Mega pretkomora velikog kapaciteta od 2 l omogućuje da ju napunite većom količinom voća i povrća. Uistinu možete cijeli ananas bez usitnjavanja ubaciti u pretkomoru i H330P će od njega iscijediti do 4 dcl soka. Na poklopcu pretkomore nalazi se dodatni otvor za dodavanje sastojaka u bilo koje vrijeme, čak i tijekom cijeđenja soka.

hurom h320n

Pametna automatska funkcija pretkomore

Pretkomora od dvije litre osim što nam omogućava ubacivanje većih komada i više sastojaka, ona ih automatski usitnjava kako bismo uštedjeli na vremenu pripreme soka. Ovo preskakanje koraka ručne obrade sastojaka doprinosi praktičnosti i uštedi vremena. Zdrav hladno prešani sok automatski će se iscijediti za vas, nakon što jednostavno napunite pretkomoru i pokrenete sokovnik.

Rotirajuće metlice za bolji sok

Rotirajuće metlice polako se okreću pri brzini od 17 okretaja u minuti i pomažu pri cijeđenju soka. Brišu sito i unutarnju stijenku komore kako ne bi ostalo pulpe na njima. Ravnomjerno miješaju sok kako bi se okusi i boje izmiješali.

Sokovnik od vrhunskih materijala

Komora za cijeđenje je izrađena od Tritana, koji je toliko siguran u doticaju s hranom, da se koristi i za dječje bočice. Hurom H330P ima sita od nehrđajućeg čelika koja su savršena za izradu bistrih sokova. Prsten sita napravljen od Ultema, izdržati će najveća opterećenja prilikom cijeđenja soka. HUROM je pomno odabrao materijale s velikim naglaskom na vaše zdravlje.

Specifikacije

Težina 9 kg
Dimenzije 24,8 × 22,3 × 46,2 cm
Jamstvo

2 godine (dijelovi), 10 godina (motor)

Boja

Titanij

Materijal

BPA FREE

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj

Namjena uređaja

Hladna preša, Bistri sok

Snaga motora

200 W

O/min

50 okretaja u minuti

Sastav paketa

Baza (motor), Pretkomora, Komora, Ultem vijak, Prsten s rotirajućim metlicama, Sito za bistri sok, Sito za gusti sok, Posuda za sok, Posuda za pulpu, Knjiga s receptima, Četkica za održavanje, Kabel, Potisnik.

Proizvođač

Hurom

Meni
0
Košarica
Dostava
Traži
×
×

Košarica