MACARONS by KREŠIMIR BONAČIĆ – KREŠIĆ 14.06.2022.

350,00 kn (46,45 €) 560,00 kn (74,32 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 14.06.2022. od 18:00 do 21:00 sat

Cijena: 350,00 kn za jednu osobu

560 kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 13.06.2022.

Opis

Macaron je poznata francuska slastica, koja se sastoji od bjelanjaka, šećera u prahu, brašna od badema i boja. Postoje dvije glavne metode za izradu macarons-a to su: talijanska i francuska metoda. Tehnike pripreme jednog načina macarons-a potječu čak iz 7. st sa Bliskog istoga, dok se nadalje mogu pronaći u venecijanskim samostanima u 8. st. u Italiji. Samo u Parizu godišnje bude prodano 4.3 milijuna macarons-a godišnje.

Kratko o našem Chefu radionice:

Krešimir Bonačić – Krešić završio je slastičarski program na visokoj školi Aspira, slastičarsku akademiju – Italian Culinary Institute for Foreigners koja se nalazi između Milana i Torina pod mentorstvom Claudie Mosce i Fabia Orlanda. Član je talijanske slastičarske federacije – Federazione Internazionale di Pasticceria, Gelateria e Cioccolateria. Završio je niz masterclass edukacija za različite kulinarske teme i također je sudjelovao i radio na velikom broju kulinarskih projekata.

 

Na radionici ćete:

  • teorijski proći razliku između francuske i talijanske izrade macaronsa
  • praktično naučiti kako napraviti macarons na talijanski način
  • naučiti kako se priprema talijanska meringa i čokoladno punjenje – brigadeiro
  • otkriti na koji se način koristiti boja/pigment na bazi povrća i voća
  • steći iskustvo pečenja macaronsa i njihovog završnog oblikovanja

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o. zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

×
×

Košarica