KitchenAid Ručni mikser sa 6 brzina

132,59  (999,00 kn)

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Rok isporuke 5 radnih dana.

Besplatna dostava
Kategorija:

Opis

KitchenAid ručni mikser sa 6 brzina idealan je za svakodnevnu upotrebu. Umiješajte, istucite ili umutite sastojke u kratkom vremenu. Zahvaljujući jednostavnom rukovanju i rotirajućem kabelu, uređaj udobno leži u ruci u svakom položaju. Snažan motor i podesivi stupnjevi brzine omogućuju pripremu i najzahtijevnijih recepata. Miješalice od nehrđajućeg čelika nemaju žice u sredini kako bi se omogućilo što manje lijepljenje sastojaka za njih. Miješalice se jednostavno pritiskom na gumb otpuštaju i perive su u perilici posuđa.

Još jedan jedinstveni dizajn tvrtke KitchenAid koji je produžetak vaših ruku, mašte i vještine, omogućujući vam slobodu da budete kreativni i da od svakog jela učinite ukusnu avanturu.

STANDARDNI PRIBOR

2 mutilice s fleksibilnim rubom
Obuhvaćaju dva puta veću površinu radi bržeg i boljeg miješanja**:Mutilice s fleksibilnim rubom maksimiziraju dodir sa zdjelom i smanjuju potrebu za zaustavljanjem i ručnim struganjem sastojaka s bočnih strana zdjele. Mogu se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici) radi jednostavnijeg čišćenja.

Pro pjenjača s 8 žica
Jednostavno tučenje laganijih sastojaka. Može se prati u perilici posuđa (samo na gornjoj polici).

Utor za spremanje
Sigurno spremite dodatke u poseban utor za spremanje koji se pričvršćuje s donje strane ručnog miksera bez potrebe za glomaznim spremnicima i/ili kutijama za spremanje.

6 brzina za svaki zadatak

Za lagano miješanje krupnijih sastojaka, kao što su orašasti plodovi ili komadići čokolade, uz brzinu jedan, te tučenje bjelanjaka za savršen snijeg ili tučeno vrhnje uz brzinu šest.

Posebno dizajnirane mutilice s fleksibilnim rubom* obuhvaćaju dva puta veću površinu i povećavaju dodir sa zdjelom radi boljeg miješanja
Dizajnirane za KitchenAid ručne miksere**Za brže i temeljitije miješanje. Smanjuje potrebu za struganjem bočnih strana zdjele u usporedbi s metalnim mutilicama. Smanjuje zvuk i vibracije tijekom miješanja***

Pro pjenjača
Za lagane i prozračne smjese. Jednostavno mutite bjelanjke do pjenaste strukture ili tucite vrhnje kojim ćete dovršiti bilo koji desert.

Tipka za izbacivanje mutilica
Za brzo otpuštanje jednom rukom. Za jednostavnu i ugodniju upotrebu.

Specifikacije

Boja

– onyx black

Jamstvo

2 godine

Materijal

BPA FREE

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj

Namjena uređaja

Izrada kruha i kolača, Kreme i Šlag

Proizvođač

KitchenAid

Snaga motora

60W

Vrsta artikla

Uređaji

Okretaja u minuti

184 – 1560 O/min

×
×

Košarica