JESENSKE SLASTICE by Marina Brekalo, 28.10.2020.

200,00 kn (26,54 €)

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Kategorija:

Želite li bezbrižno zadovoljiti želju za slatkim, radionica Jesenske slastice by Marina Brekalo idealan su odabir i pravi spektakl za sva osjetila.

Marina Brekalo, poznatija kao vegan food blogerica (#brekalicious), tako dobro barata sa sirovom hranom da od nje izlaze samo čudesne kreacije. A jedna od njih su sirove slastice, njezina specijalnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnima. Slastice koje nisu samo ugodne oku, već i trbuhu. 😊

Pripremat će 5 jesenskih kreacija, koje ćemo na kraju imati priliku i kušati:

  • Štrudla s jabukama
  • Čokoladne kocke sa šljivama
  • Cimet rolada
  • Jesenski cheesecake
  • Raw sangria – za maksimalni užitak! 🙂

Opis

Jesenske slastice by Marina Brekalo

Datum: 28.10.2020.
Vrijeme: 18:00 – 20:30 h
Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)

Cijena: 200,00 kn

Dragi slatkoljupci, došao je red na vas! 😊

Ovoga puta pripremili smo za vas nešto malo drukčije, jednako zdravo i fino, ali u slađoj varijanti. Onako kako najviše volite!

Želite li bezbrižno zadovoljiti želju za slatkim, s Marinom Brekalom doživjet ćete pravi slatki spektakl! Marina Brekalo, poznatija kao vegan food blogerica (#brekalicious), tako dobro barata sa sirovom hranom da od nje izlaze samo čudesne kreacije. A jedna od njih su sirove slastice, njezina specijalnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnima. Slastice koje nisu samo ugodne oku, već i trbuhu. 😊

Što ćete raditi na radionici?

Svi smo nekako obuzeti jesenskim bojama i tonovima, a što će tek biti kad počnete pripremati ove raw poslastice jesenjih okusa i mirisa.

Marina će za vas pripremati 5 jesenskih kreacija:

  • Štrudla s jabukama
  • Čokoladne kocke sa šljivama
  • Cimet rolada
  • Jesenski cheesecake
  • Raw sangria – za maksimalni užitak! 🙂

 

Radionica je namijenjena svima koji se žele po prvi puta okušati u sirovim slasticama, možda izbrusiti već stečeno znanje ili onima koji već sada skupljaju ideje za blagdane. Kod nas, kako već znate, vrijedi ona stara; sve što vas zanima – pitat ćete, sve što ne znate – naučit ćete, sve što znate – primijenit ćete. I naravno, svi ćete uživati u ovim nevjerojatnim okusima!

Veganski stil života gradila sam postepeno kroz godine. Nisam odmah bila sjajna, ali nije me obeshrabrilo da idem dalje i učim svaki dan na novoj grešci ili novom uspjehu. Danas kada imam prilično opsežno iskustvo u pripremanju hrane biljnog porijekla, i dalje sebe vidim prvo kao učenika koji uvijek istražuje i otkriva nešto novo.“  Marina Brekalo

Ako ste i vi u fazi istraživanja, a sviđa vam se tema raw slastica, PRIJAVITE SE!
Zasladite si radni tjedan i opustite u jesenskim čarima slatke raw kuhinje! 🙂

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr ili na broj +385 99 815 9052.

/

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio uvijek se iznova raduje novim licima, dobroj atmosferi, edukativnom kuhanju, a sve to nezamislivo je bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebali biste se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Veselimo se vašem dolasku,
vaš Enzita tim! 😊

×
×

Košarica