Hurom S13

2.490,00 kn (330,48 €)

već od 207.50 kn. mjesečno

Načini plaćanja

Zbog povećane potražnje rok isporuke do 5 radnih dana.

Besplatna dostava
Kategorija:

 

Opis

Sokovnik s13 Hurom je sokovnik s tehnologijom hladnog prešanja voća i povrća.

Hladno prešanje

Metoda hladnog prešanja bazira se na radu sokovnika s malim brojem okretaja u minuti kako ne bi dolazilo do zagrijavanja i samim time do gubljenja nutritivne vrijednosti cijeđenog voća ili povrća. Dakle, metoda hladnog prešanja osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama. Oni  našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova.

 

Elegantan

Hurom sokovnik S13 Basic serije elegantna je kombinacija stila i funkcionalnosti. Dopunjen linijama jednostavnih i poliranih oblina, S13 učinit će vašu kuhinju još elegantnijom. Zahvaljujući svom jednostavnom i tankom dizajnu koji savršeno pristaje svakom kuhinjskom prostoru, odlikuje ga velika iskoristivost prostora čak i u uskim područjima.

 

Snažan motor

Hurom S13 ima 70 okretaja u minuti, te najoptimalniju brzinu koju je Hurom otkrio beskrajnim istraživanjem kako bi ponudio svojstvene okuse i očuvanje nutritivnih vrijednosti iz voća i povrća. 

 

Jednostavan i siguran

Isto tako, kontrolom ručice određuje se pritisak na otvor za pulpu, što omogućuje kontrolu cijeđenja soka s mekanim ili tvrdim sastojcima.  Sve u svrhu ostvarivanja maksimalne iskoristivosti sastojaka. Dizajn je prikladan za jednostavno prenošenje te s ugrađenom ručkom za lagano pomicanje i transport sokovnika. Naposljetku, dvostruki sigurnosni sustav provjere radi samo kada su glavno tijelo i bubanj spojeni.

 

O Hurom sokovnicima

Kako pravilno piti hladno prešani sok

 

Enzita je ovlašteni uvoznik i jedini ovlašteni serviser Hurom sokovnika.

Znanstveno dizajnirana ultrafina mreža sita. Budući da su rupe fine i guste, moguće je napraviti čisti sok bez pulpe. Također, koristi se vrlo izdržljiv materijal koji vam omogućuje da dugo uživate u soku.
Ultem vijak, tajna ukusnog soka! Budući da se unutra stavljaju različiti sastojci povrća i voća, rotirajući vijak ih ravnomjerno miješa kako bi vam omogućili da osjetite bogat okus soka.
Prikladan dvostruki otvor poklopca omogućava vam jednostavno ubacivanje namirnica u Hurom sokovnik, kako bobičastog voća tako i lisnatog povrća.

 

 

 

Sokovnik Hurom S13 sastav paketa:

 

Specifikacije

Kapacitet bubnja

500 ml

Dimenzije proizvoda

38 x 31x 34 cm

Snaga motora

150 W

Broj okretaja

70 o/m

Namjena

Osobna upotreba

Težina

8,8 kg

Boja

Silver

Materijal

BPA FREE

Proizvođač

Hurom

Duljina kabla

1,4 m

Jamstvo

2 godine (uređaj), 5 godina (motor)

×
×

Košarica