Facebook Pixel code

Odabrano:

Hurom H300 Titanij Sivi

3.884,50 kn

već od 323.67 kn. mjesečno

Akcija!

Hurom H300 Titanij Sivi

3.884,50 kn

već od 323.67 kn. mjesečno

JAMSTVO 10 GODINA

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE I PRANJE SOKOVNIKANovo sito za izuzetno lakše pranje

BPA FREE – Provjereni materijali

NOVA TEHNOLOGIJA – Hurom H300 ima novu generaciju Hurom sita

Načini plaćanja
Kategorija:
Besplatna dostava

Opis

Hurom H300 je najnoviji model Hurom sokovnika. Rađen je na svom prethodniku H200, ali je Hurom tu išao ipak korak dalje te je kod ovog modela sokovnika stvorio novi model vijka. Radi se o tome da su kod Huroma H300 vijak i sito za cijeđenje pretvoreni u mehanizam multi vijka. Samim time, pranje i održavanje sokovnika je olakšano i ubrzano.

Ono što je kod Huroma H300 isto kao i kod njegovog prethodnika H200 je “Mega hooper” pretkomora s jako velikim otvorom za ubacivanje namirnica. Dovoljno je ubaciti namirnice u sokovnik i ostaviti da on sam odradi ostatak posla.

 

 

Još jedna novina je i automatski “reverse” sustav koji se u slučaju pretvrdih namirnica sam aktivira i pokrene okretanje vijka u suprotnom smjeru. Nakon što se otpusti pritisak u komori za cijeđenje, sokovnik će opet pokrenuti vijak u normalnom smjeru i nastaviti s cijeđenjem soka.

 

 

Dodatna novina kod ovog modela sokovnika je to da u slučaju da zaboravite na svoj sokovnik i ostavite ga da radi, on će se automatski ugasiti nakon 5 minuta. Ako se pitate je li to potrebno, odgovor našeg voditelja servisa će biti: “Apsolutno da!” Hurom sokovnici su jako tihi u radu i uz Mega hooper koji Vam omogućava da samo napunite sokovnik i posvetite se nečem drugom dok on cijedi sok, ponekada se zna dogoditi da naši kupci zaborave na to da su sokovnik upalili. Na ovakav način Hurom je osigurao dugotrajan vijek trajanja motora i spriječio bilo kakvo oštećenje do kojeg može doći zbog pregrijavanja motora.

 

Za sve koji vole sok s određenim postotkom pulpe, ovaj će sokovnik biti odličan. H300 kroz svoj Multi vijak propusti dio pulpe, i samim time osigurava osjećaj kao da pijete “Cappy pulpy” sok. Za sve kupce koji ipak žele 100% bistri sok, savjetujemo jedan od modela s metalnim sitima.

Hurom H300 je najnoviji model Hurom sokovnika i prema prvim inputima, kao i Hurom H200, ovo će biti jako tražen sokovnik na tržištu.

Hurom H300 nam dolazi u tri boje: Crna, Titanij i Bijela.

10 godina jamstva pokriva bazu i motor sokovnika, tako da će svaki kupac ovog sokovnika, kao i svih ostalih Huromovih sokovnika biti siguran u rad svojeg ljubimca.

Na Vama je samo da odaberete model koji Vam se najviše uklapa u dizajn Vaše kuhinje i započnete s novom erom svojeg života u kojoj ste Vi i briga za Vaše zdravlje na prvom mjestu.

Specifikacije

Boja

Titanij

Materijal

BPA FREE

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj

Namjena uređaja

Hladna preša, Sokovi, Sladoled

Proizvođač

Hurom

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Cijeđenje hladno prešanog soka

Jamstvo

2 godine (dijelovi), 10 godina (motor)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hurom H300 Titanij Sivi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

×

Košarica

 

Utipkaj KOD
enzita5
i ostvari 5% popusta na sve artikle,
uključujući i one na popustu.
Za popust na kupovinu kuharskih radionica,
utipkaj KOD
eks10