Grčka kuhinja – Psari Plaki i dr. 25.3.2022.

400,00 kn (53,09 €) 550,00 kn (73,00 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: od 18 do 20:30 sat

Cijena: 400,00 kn za jednu osobu

550 kn za dvije osobe (kuhanje u paru)

Opis radionice slijedi u nastavku.

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr.

Na radionicu se možete prijaviti do 24.3.2022.

Opis

Da grčka kuhinja postaje sve popularnija, svjedoči sve veća zastupljenost grčkih proizvoda, ili proizvoda inspiriranih grčkom gastronomijom, na policama naših supermarketa.

Specijalitete grčke kuhinje odlikuju jednostavnost i bogatstvo okusa, a njihove mediteranske arome najviše obožavamo tijekom toplijih dana, jer su zaista osvježavajuće.

Ako želiš upoznati grčku kulturu i hranu, na vrijeme se pripremiti za ljetne dane kada grčki specijaliteti gode i tijelu i duši, onda je ovo radionica za tebe. Na radionici ćete naučiti spravljati najpoznatije grčke specijalitete i svojim novim kulinarskim umijećem oduševiti svoje bližnje.

Broj mjesta je ograničen pa je svoje mjesto rezervirajte na vrijeme kako bismo se ugodno družili, puno toga naučili i finom hranom se počastili.

NA RADIONICI ĆETE NAUČITI:

  • Izraditi nekoliko vrsta grčkih specijaliteta
  • Naučiti o specifičnostima grčke prehrane
  • Što je Psari Plaki, kako se pravi?
  • Kako postati maher u spravljanju drugih grčkih jela i gdje potražiti inspiraciju?

Pridružite se brojnim polaznicima naših radionica koji uspješno usvajaju nova znanja u pripremi slasnih jela.

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

 

NAPOMENA COVID 19

Enzita Kitchen Studio mjesto je druženja, učenja o hrani i uživanja u hrani. Ne dopuštamo da nam ograničenja nametnuta pandemijom utječu na dobru atmosferu. U tom smislu, poduzimamo sve propisane mjere kako bismo osigurali sigurnost naših polaznika. Prostor i sve površine u Enzita Kitchen Studiju redovito se dezinficiraju. Iako je prostor veći od 100m2 i prozračan, prilikom ulaska u Enzita Kitchen Studio potrebno je zaštititi se maskom i dezinficirati ruke.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

×
×

Košarica