Francuska večer, 23. svibnja 2018.

200,00 Kn

Kategorija: Oznaka:

Opis

Francuska je zemlja gurmana i najpoznatije svjetske kuhinje, a Francuskinje poznate po tome što uživaju u hrani, a ne debljaju se! Kako? Saznajte na večeri francuske kuhinje i hedonizma! Radionicu će voditi Ivana Peric Rabhi, koja više od 10 godina živi na relaciji Zagreb – Pariz, a svoju strast prema francuskoj kuhinji dijeli u obliku bloga Francuski začin na hrvatski način. Svi ljubitelji francuske kuhinje doći će na svoje s Ivaninim savjetima kako pripremiti francuska jela na jednostavan način koristeći dostupne hrvatske proizvode iz Priroda & DRUŠTVO. Pripremat ćemo poznata francuska jela (bez brige, naučit ćemo i kako se pravilno izgovaraju): 1. Grisini i šampanjac dobrodošlice 2. Salata od endivije 3. Hachis parmentier 4. Fondant au chocolat Sva jela uparit ćemo s francuskim vinima, a polaznici na kraju radionice dobivaju poklončiće i diplome!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Francuska večer, 23. svibnja 2018.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×
×

Cart