Francuska večer, 22. veljače 2018.

220,00 Kn

Kategorija: Oznaka:

Opis

Francuska je zemlja gurmana i najpoznatije svjetske kuhinje, a Francuskinje poznate po tome što uživaju u hrani, a ne debljaju se! Kako? Saznajte na večeri francuske kuhinje i hedonizma!

Radionicu će voditi Ivana Peric Rabhi, koja više od 10 godina živi na relaciji Zagreb – Pariz, a svoju strast prema francuskoj kuhinji dijeli u obliku bloga Francuski začin na hrvatski način. Svi ljubitelji francuske kuhinje doći će na svoje s Ivaninim savjetima kako pripremiti francuska jela na jednostavan način koristeći dostupne hrvatske proizvode. Pripremat ćemo poznata francuska jela (bez brige, naučit ćemo i kako se pravilno izgovaraju):

1. Chevre chaud – toplo predjelo od sira
2. Ratatouille – specijalitet od povrća
3. Janjeći koteleti – glavno jelo pečeno na gril tavi
4. Creme brulee – klasični francuski desert kojeg ćemo naučiti karamelizirati bez brenera

Sva jela uparit ćemo s francuskim vinima, a polaznici na kraju radionice dobivaju poklončiće i diplome!

Cijena radionice iznosi 200 kn.
Prijaviti se možete fb porukom ili na mail info@cookhub.hr te uplatiti do 20.2.2018. na IBAN: HR5423400091110800383
COOK HUB d.o.o.
Opis plaćanja: French

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Francuska večer, 22. veljače 2018.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×
×

Cart