Facebook Pixel code

Odabrano:

Filter za vodu - Berkey

2.525,00 kn

već od 210.42 kn. mjesečno

Filter za vodu – Berkey

2.525,00 kn

već od 210.42 kn. mjesečno

U paketu se nalazi:

  • Big Berkey
  • Berkey test ispravnosti uređaja crvenom bojom
  • Berkey pumpica
  • Berkey gumena podloška za odzračivanje
  • Berkey krilna matica za filter članak

Dostupno uz narudžbu

Načini plaćanja
Kategorija:
Besplatna dostava
Povratak sredstava

Opis

Berkey je vodeći svjetski proizvođač prijenosnih filtara za vodu. Berkey filtri za vodu su apsolutno vrhunski proizvodi i dostupni u različitim veličinama kako bi zadovoljili vaše specifične potrebe. S Berkey filtrima za vodu možete filtrirati mnoštvo neželjenih elemenata iz vaše pitke vode.

Berkey filtri za vodu također filtriraju viruse iz vaše pitke vode, a dodatnim posebnim filtarskim elementom filtriraju čak i fluoride i teške metale. Ovaj moćni sustav također čisti vodu iz izvora kao što su jezera, potoci, stajaća jezera. Razlika između modela je uglavnom količina vode koju mogu pohraniti, količina vode koju mogu filtrirati po satu i veličina filtra za vodu.

Brzina kojom možete filtrirati vodu pomoću Berkey filtra za vodu ovisi i o količini Berkey elemenata filtra za vodu koji se mogu ugraditi u vaš Berkey Water Filter.

2 Crni Berkey elementi za vodu isporučuju se standardno sa svakim Berkey filtrom za vodu. Možete dodati više, prema vlastitim zahtjevima. Također možete dodati Berkey PF-2 Fluoride i Arsenicum filtere za filtriranje fluorida, teških metala i mnogih drugih elemenata koje radije ne biste imali u vodi za piće.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Filter za vodu – Berkey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×

Košarica