Eva Ultimate tuš

105,51  (794,97 kn)

Načini plaćanja

Rok isporuke do 2 radna dana.

Kategorija:

Eva univerzalna tuš glava koja prirodno filtrira klor i kamenac i njeguje kožu i kosu dermatološki ispitanom mineraliziranom vodom, a dodatno štedi vodu tijekom tuširanja od 30 % uslijed povišenog tlaka.

Opis

Eva Ultimate tuš – Novo iskustvo tuširanja koje čuva vašu kožu

Voda koja prođe kroz zeolit i zrnca Hinoki čempresa ima svježinu prirodne izvorske vode te je dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu u čuvanju osjetljive kože. Voda je omekšana i time vrlo pogodna za kupanje novorođenčadi, djece i ljudi koji su skloniji problemima sa suhom i osjetljivom kožom ili se bore s atopijskim dermatitisom, psorijazom i ostalim kožnim oboljenjima.

Štiti kožu od rezidualnog klora i kamenca zaostalog u vodovodnoj vodi, koji se i u najmanjim naslagama zadržava na mlaznicama tuša.

Voda za tuširanje je posve prirodno filtrirana i mineralizirana, a time obogaćena hranjivim tvarima za kožu i kosu, čime uz dokazan dermatološki učinak njeguje ispucalu, isušenu i osjetljivu kožu, kao i kosu, nudeći vam istovremeno posve novo iskustvo tuširanja izuzetno mekanom vodom. Najmanji promjer mlaznica među komercijalnim tuševima ujedno povećava tlak i time smanjuje potrošnju vode za više od 30% jer smanjuje protok, a mikro mlaznice također djeluju kao konačna barijera kamencu koji ostaje unutar tuša.

-Eva Ultimate tuš glava koja se s lakoćom postavlja prirodno filtrira i mineralizira vodu.
-Filtrira klor i kamenac te vodu obogaćuje hranjivim tvarima njeguje kožu i kosu.
-Dermatološki ispitana voda i potvrđena na kvalitetu.
-Vrlo mekan mlaz vode zbog mlaznica malog promjera.
-Ušteda vode tijekom tuširanja od 30 % uslijed povišenog tlaka.
-Zamjena Ultimate uloška: svakih 12 mjeseci*

Jamstvo: 2 godine, osim na zamjenske dijelove.

*rok zamjene EVA Ultimate uloška može varirati ovisno o učestalosti korištenja i kvaliteti vode, sve do čak 16 ili više mjeseci
(zamjena se preporučuje kada se otope čitave kalcijeve granule u dršci tuša).

Sastav EVA tuša

Snaga prirode sadržana u tuš glavi.

Granule od čistog kalcija, neutraliziraju klor na način da se vežu na klor i otapaju u vodi, a time stvaraju emulziju koja njeguje kožu i kosu
zeolit koji mineralizira i prirodno filtrira vodu, te antibakterijski djeluje na vodu.
Zrnca japanskog Hinoki čempresa koja vodu blago aromatiziraju i stvaraju dojam meke kišnice te ujedno podaruju prirodnu izvorsku kvalitetu vode i također djeluju antibakterijski.
Mikrofilter od prirodnih vlakana zaustavlja i najsitnije čestice taloga iz vode te vodu omekšava prije mlaznica.
Izuzetno sitne mlaznice promjera 0,2 mm mlaz vode razbijaju na vrlo ugodan i prema koži nježan mlaz. Te sitne mlaznice također zaustavljaju i najsitnije naslage kamenac unutar tuša, čime ih je kroz određen period od 10 do 15 ili više dana potrebno očistiti. Na način da se skinu iz tuša te postave u bijeli alkoholni ocat kroz nekoliko sati (preko noći) ili se koristi sredstvo protiv kamenca, a mlaznice potom isperu i vrate u tuš.

Zašto EVA tuš?

Jer dokazano njeguje i čuva kožu.

Za razliku od brojnih tuševa na tržištu, koji već nude mogućnost eliminacije kamenca i klora iz vodovodne vode, EVA Ultimate® napredna tuš glava odlazi korak dalje te uz eliminiranje klora i kamenca, vodi kojom se tuširate podaruje prirodnu izvorsku kvalitetu patentiranom Ultimate® tehnologijom razvijenom za EVA Fontaine filter.

Estetski privlačna i prozirna EVA Ultimate® napredna tuš glava ujedno je univerzalna i s lakoćom se priključuje na već postojeće crijevo Vašeg tuša, a time i lako nosi s vama gdje god putujete.

Specifikacije

Jamstvo

2 godine

Namjena

Osobna upotreba, Za moju obitelj

Proizvođač

EVA water clinic

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Pročišćavanje vode

×
×

Košarica