CANNOLI by KREŠIMIR BONAČIĆ – KREŠIĆ 21.06.

350,00 kn (46,45 €) 560,00 kn (74,32 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 21.06.2022. od 18:00 do 21:00 sat

Cijena: 350,00 kn za jednu osobu

560 kn za dvije osobe

Na radionicu se možete prijaviti do 20.06.2022.

Opis

Cannoli Siciliani jedni su od najpoznatijih slastica na Siciliji. To su duboko pržene duguljaste školjke od tijesta punjene prekrasnom zaslađenom tučenom ricottom. Veličina i punjenje cannola varira u različitim dijelovima Sicilije. Ukrašavaju se na mnogo načina primjerice: sjeckanim pistacijama, ušećerenom koricom naranče, kandiranim višnjama ili čokoladom. Jeste li znali da su cannoli dobili ime prema riječnoj trski – Kane, koja se rezala i koristila kao kalup za prženje tijesta. Danas imamo dostupne drvene i metalne cijevi koje su pogodne za prženje tijesta u dubokom ulju.

Kratko o našem Chefu radionice:

Krešimir Bonačić – Krešić završio je slastičarski program na visokoj školi Aspira, slastičarsku akademiju – Italian Culinary Institute for Foreigners koja se nalazi između Milana i Torina pod mentorstvom Claudie Mosce i Fabia Orlanda. Član je talijanske slastičarske federacije – Federazione Internazionale di Pasticceria, Gelateria e Cioccolateria. Završio je niz masterclass edukacija za različite kulinarske teme i također je sudjelovao i radio na velikom broju kulinarskih projekata.

 

Na radionici ćete naučiti:

  • izraditi tradicionalne talijanske cannole
  • napraviti kremu od ricotte i malina
  • kako pravilno umijesiti svoje tijesto
  • tehniku rezanja tijesta za pravilan oblik cannole,
  • kako adekvatno ispržiti tijesto u vrućem ulju i kako ih napuniti kremom

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o. zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

×
×

Košarica