Akcija!

Blagdanski paket: Vitamix Explorian + Hurom H100

875,57  (6.596,98 kn)

već od 72.92 eur. mjesečno

Obavijestite me kada artikl bude dostupan.

Rok isporuke do 2 radna dana.

Besplatna dostava
Kategorije: , Najniža cijena u 30 dana: 972,86 € (7.330,01 kn)

Opis

Vitamix Explorian E310

Blender Vitamix Explorian ima u potpunosti manulno korištenje. Jedina razlika između Exploriana i ostalih modela iz Ascent serije je u zapremnini osnovne posude. Kod ostalih modela zapremina je 2.0 L, dok je kod Exploriana 1.4 L.

Performansama identičan kao i svi ostali modeli, blender Vitamix Explorian će zadovoljiti sve potrebe koje jedan vrhunski blender treba odraditi. Smoothie, juhe, namaze, umake, maslace, ledeni deserti će se s ovim blenderom odraditi bez problema.

Jednostavno čišćenje
Uz kap sapuna i tople vode, Vaš Vitamix® može se očistiti za 30 do 60 sekundi – nije potrebno rastavljanje.

Specifikacija:

Snaga motora: 2.0 ks (1200W)
Proizvodnja: SAD
Zapremina posude: 1,4 litre
Jamstvo: 5 godina
Dimenzije: (D)28  cm x (Š) 20 cm x (V)46 cm
Težina: 4,8 kg
Dužina kabela: 1,37 m
Proizvođač: Vitamix – Cleveland, Ohio SAD

Kontrole

Desni prekidač za uključivanje uređaja
Središnji potenciometar za podešavanje snage: od 1000 – 37 000 okretaja u minuti
Lijevi prekidač za pulsno miksanje

Paket sadrži

Vitamix Explorian E310
Posuda od 1.4 L načinjena od Eastman Tritan™ kopoliestera
Unikatni štap za obradu
Knjigu recepata

Hurom H100 Sivi

Hladno prešanje

Metoda hladnog prešanja bazira se na radu sokovnika s malim brojem okretaja u minuti, kako ne bi dolazilo do zagrijavanja i samim time do gubljenja nutritivne vrijednosti cijeđenog voća ili povrća. Dakle, metoda hladnog prešanja osigurava da sokovi ostanu bogati enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama  koji našem tijelu omogućavaju normalno funkcioniranje i pružaju energiju za obavljanje svakodnevnih poslova.

 

Jednostavan i elegantan

Huromova revolucionarna tehnologija dvostrukog sita olakšava pranje i svodi ga na svega 30-tak sekundi. Veliki broj ljudi želi svakodnevno cijediti svježe sokove i pranje sokovnika je jedino što ih od toga odvaja. S ovim modelom sokovnik Hurom, mukotrpno pranje možete zaboraviti. Također, uglađenog je dizajna te osnovnu Hurom ideju o svakodnevnoj konzumaciji kvalitetnog hladno prešanog soka čini vrlo pristupačnom.

 

Svestran

Bubanj H100 je kapaciteta 450 ml, a dolazi opremljen s tri sita: za bistre sokove, za kašaste sokove i sitom za sladoled. Neovisno o tome želite li cijediti bistre sokove od svježeg voća, korjenastog povrća ili lisnatog bilja, sokovnik Hurom H100 uspješno će svladati izazove koje pred njega postavite.

 

Jamstvo 

Zadnje ali manje nevažno je garancija koju Hurom osigurava za H100 sokovnik na punih 10 godina na bazu sokovnika i 2 godine na komoru za cijeđenje (sito, vijak, poklopac sokovnika). Uz ovo dugogodišnje jamstvo, možete bez ikakve sumnje biti sigurni u svog novog ljubimca i uživati u njegovom radu.

Magimix bpa freeHuromHurom motor warranty

 

 

 

 

 

O Hurom sokovnicima

Kako pravilno piti hladno prešani sok

Enzita je ovlašteni uvoznik i jedini ovlašteni serviser Hurom sokovnika.

×
×

Košarica