BBQ King (i meso i vege)– priprema za 1. maj – 22.4.2022.

350,00 kn (46,45 €) 550,00 kn (73,00 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, paviljon 14a

Vrijeme: 18 do 20 sati

Prvi maj se bliži, a s njim i kraljevske roštiljade. Na našoj radionici nauči pripremiti savršene marinade i ostale tajne tehnike roštilja s kojima ćeš postati pravi kralj roštilja! Kupi ulaznicu za sebe ili povedi frenda/bolju polovicu pa zajedno, po povoljnoj cijeni, zaroštiljajte na najjače.

U napomenu navedi želiš li pripremati mesni ili vege roštilj.

Cijena: 350,00 kn za jednu osobu

550 kn za dvije osobe

Opis

Roštilj je jedan od omiljenih načina pripreme hrane! Aromu dima i svježe vatre ne može ništa nadomjestiti. No, da bi idila bila potpuna, važno je poznavati trikove i prečice kako dobiti savršene delicije od kojih će svima rasti zazubice.

Ovu radionicu pripremili smo dovoljno rano da stignete s nama sve naučiti, a onda na Prvom maju svoje znanje i vještine prezentirati ekipi.

Da skratimo, na radionici ćete naučiti:

  • Pripremati marinade
  • Pravilne tehnike mariniranja mesa i/ili tofua
  • Odabrati i pripremiti slasne priloge
  • Izraditi vege ražnjiće za ekipu koja ne jede meso

A roštilj ne bi bio pravi roštilj bez piva. Zato ćemo sve dobro zaliti craft pivima. Živili!

Za dodatne upite, možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr

ULAZNICA

Potvrda s našeg webshopa, koja će vam stići na mail adresu, ujedno je i ulaznica za radionicu. Ulaznicu, dakle, nije potrebno posebno preuzimati, niti printati. Čim ste obavili kupovinu putem webshopa, obavijest smo dobili i mi te vas odmah bilježimo kao polaznika radionice.

 

OTKAZIVANJE

Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Enzita d.o.o zadržava pravo izmjene ili otkazivanja termina o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni. U slučaju otkazivanja, polaznicima će biti ponuđeni novi termini radionica.

×
×

Košarica