Akademija PLANT-BASED kuhanja ~ blagdansko izdanje

300,00 kn (39,82 €) 750,00 kn (99,54 €)

Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija:

Akademija PLANT-BASED kuhanja ~ blagdansko izdanje

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – ponedjeljak 14.12. | srijeda 16.12. | petak 18.12.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:
– za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
-za jednu radionicu – 300,00 kn

Broj polaznika ograničen: max 10 polaznika (sukladno epidemiološkim mjerama)
Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Ne želimo da prosinac prođe bez one božićne euforije koju svi željno iščekujemo svake godine.  Zato u tom duhu pozivamo sve zaljubljenike plant-based prehrane na poseban doživljaj božićne čarolije, u kojoj vam jamčimo dobro društvo, izvrsnu hranu te pravi zimski, ali topao ugođaj. I sve to u skladu s mjerama Stožera! 😊

Opis

Akademija PLANT-BASED kuhanja ~ blagdansko izdanje | 14.-16.-18.12.2020.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – ponedjeljak 14.12. | srijeda 16.12. | petak 18.12.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:
– za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
– za jednu radionicu – 300,00 kn

Broj polaznika ograničen: max 10 polaznika (sukladno epidemiološkim mjerama)
Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Dragi naši polaznici, ne želimo da prosinac prođe bez one božićne euforije koju svi željno iščekujemo svake godine.  Zato u tom duhu pozivamo sve zaljubljenike plant-based prehrane na poseban doživljaj božićne čarolije, u kojoj vam jamčimo dobro društvo, izvrsnu hranu te pravi zimski, ali topao ugođaj. I sve to u skladu s mjerama Stožera!

Matei Negovetić (“Plant-based Full of Taste“), u ulozi glavnog chefa, pripremat će plant-based jela kroz koja će polaznicima pokazati da se i u vrijeme blagdana, gdje pretežito prevladavaju tradicionalna jela, također može pronaći jelovnik dostojan svečanog blagdanskog stola. Hrana je neizostavan dio svih blagdana, a budući da nemamo tipičan Božić, tako će se u našoj kuhinji pronaći netipična jela – jela koja svakome donose okrepu i sitost.

U cilju nam je za vas stvoriti savršeno mjesto za opuštanje, uživanje i bijeg od ove ustajale svakodnevice. Svi koji žele počastiti sami sebe ili bližnje nešto drugačijim jelima, te isprobati nove recepte, bezmesne namirnice s puno povrća i neobičnih dodataka, više su nego dobrodošli! Pripremamo za vas i bogate POKLON PAKETE koji će vas čekati ispod našeg božićnog drvca 🎄 pri završetku akademije. 😊❤️

Predstavljamo vam plant-based delicije za koje vjerujemo da će se fino uklopiti na blagdanskom stolu uz čašicu kuhanog vina.

TRODNEVNI PROGRAM BOŽIĆNE AKADEMIJE:

1. radionica (14.12.)Što sve trebate znati prije izrade svečanog plant – based obroka i kako se najbolje pripremiti

Počevši od pomno pobranih namirnica, posuđa, određenih tehnika i dr., bit će tu svega što možete naučiti. Sve u cilju lakšeg praćenja jela koja će vam se prikazati i koje ćete naposljetku kušati.

Matei će za vas pripremati 2 jela:

  1. Wellington s portobello gljivama
  2. Štruca od leće s umakom od gljiva

2. radionica (16.12.) – Zašto koristiti tofu u okrepljujućim zimskim jelima i kako začiniti jela

Ovdje ćete saznati sve o najdostupnijem izvoru proteina – TOFU. Kako se može koristiti te kako ga najbolje iskoristiti. Prilikom isprobavanja jela, spoznat ćete da vas tofu itekako može nahraniti i okrijepiti, a to je upravo ono što se traži od jela koja jedemo zimi.

Matei će za vas pripremati 2 jela:

  1. Veganski ramen
  2. Lisnato s tofuom i povrćem

3. radionica (18.12.) – Napravite blagdanske kolače bez mliječnih proizvoda i jaja, a da ne izgubite na okusu i strukturi

Omiljeni okusi slastica bez kojih je nemoguće zamisliti božićni jelovnik! Matei će s vama podijeliti svakojake načine zbog kojih kolači mogu biti jednako ukusni i bez mliječnih proizvoda i jaja. Pomnije će razjasniti vezu između slastica i plant-based prehrane. A onda nastupate vi i vaši vrijedni prstići.

Polaznici će pripremati:

  1. Cimet rolice sa šećernim sirupom
  2. Božićni cupcakes (cupcakes s kremom od vanilije)

Vidimo se! 🤗🤗 HO-HO-HO! 🎉

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju. Veselimo se vašem dolasku! 🙂

×
×

Košarica