Facebook Pixel code

Odabrano:

Akademija PLANT-BASED kuhanja |…

300,00 kn1.200,00 kn

Nema na zalihama

Akademija PLANT-BASED kuhanja | 1.-3.-5.3.2021. – NOVO kuhanje u paru!

300,00 kn1.200,00 kn

Akademija PLANT-BASED kuhanja | 1.-3.-5.3.2021.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – ponedjeljak 1.3. | srijeda 3.3. | petak 5.3.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:
– za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn (1 osoba – 3 dana)
– za kuhanje u paru – 1.200,00 kn (2 osobe – 3 dana)
– za jednu radionicu – 300,00 kn (1 osoba – 1 radionica)

*u cijenu je uključeno: namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i kušanje jela po završetku radionice

Broj polaznika ograničen: max 10 polaznika (sukladno epidemiološkim mjerama)
Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Prijaviti se možete do 26.2.2021. ili do popunjenosti.

Obriši
Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Akademija PLANT-BASED kuhanja | 1.-3.-5.3.2021.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – ponedjeljak 1.3. | srijeda 3.3. | petak 5.3.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:
– za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
– za kuhanje u paru – 1.200,00 kn
– za jednu radionicu – 300,00 kn

*u cijenu je uključeno: namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i kušanje jela po završetku radionice

Broj polaznika ograničen: max 10 polaznika (sukladno epidemiološkim mjerama)
Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Prijaviti se možete do 26.2.2021. ili do popunjenosti.

Dobar uvod u mjesec ožujak i svijet plant-based kuhanja jer sve što trebate znati zna naš Matei Negovetić (“Plant-based Full of Taste“) i jedva čeka s vama podijeliti svoja znanja i vještine. Miriši li i vama na proljeće dok nam se ovako približava?! 😊
Akademija je namijenjena za sve osobe koje žele naučiti kako najbolje kuhati plant-based jela ili unaprijediti postojeća znanja. Zamišljeno je da prvo učite pa onda kuhate. A možda vam baš ova akademija pomogne da se u potpunosti oslobodite, poigrate namirnicama i izvučete najbolje od sebe. Nećete znati dok ne probate, zar ne? Zato nož i kuhaču u ruke, tako se najbolji uči kuhati! 🙂

ŠTO VAS ČEKA NA AKADEMIJI? 😊

1. DAN RADIONICE: Osnovne namirnice u plant-based prehrani i sve što treba znati prije kuhanja

Matei će vas detaljno provesti kroz namirnice i dobit ćete sve savjete koji su vam prvotno potrebni za kvalitetniju pripremu ovih jela.
Plant-based jela iziskuju puno rezanja, dinstanja i pirjanja povrća, tako da ćete na primjeru moći vidjeti sve tehnike koje vam mogu ubrzati tehničku obradu jela. U pitanju je puno raznovrsnih namirnica, ali ne treba vam zato velika količina posuđa. Bit će vam prikazano što je sve potrebno od posuđa kako biste si olakšali posao i što manje zatrpavali kuhinju.

Kuhate DVA jela:

  • Zapečena riža s povrćem, lećom i slanutkom u kokosovom mlijeku,
  • Zapečena riža s sojinim ljuskicama i povrćem

 

2. DAN RADIONICE: Začinjavanje hrane i korištenje tofua u plant-based prehrani – neodoljiva kombinacija

Začina nikada dosta, a iako obogaćuju svako jelo, treba znati i s njima baratati. Koji začini najbolje odgovaraju određenom jelu, kako ih skladištiti, kada ih treba dodavati jelima. Na ta i mnoga druga pitanja dobit ćete odgovore koje tražite, a u pripremanju jela, imat ćete priliku raditi s profesionalnim SANA začinima.

Ako još niste radili s TOFUom ili vam je još nepoznanica, sada ćete saznati sve o najdostupnijem izvoru proteina i na koji način ga sve možete kombinirati u jelima.

Kuhate DVA jela:

  • Slatko ljuta curry juha od gljiva s tofuom,
  • Popečci od cikle i tofua s pečenim krumpirom i umakom

 

 3. DAN RADIONICE: Jednostavni klasični plant-based deserti + fašnički specijalitet

I slatko za kraj, a nego kako drukčije! 🙂 Matei će pričati o plant-based zamjenama u pripremi veganskih deserata, kao što su zamjene za jaja, mlijeko i mliječne proizvode u desertima.

Time želi da dobijete percepciju plant-based prehrane u kojoj se ne morate nužno odreći nekih od vama poznatih i dragih recepata. Dapače, moći ćete sačuvati kvalitetu namirnica, a nećete izgubiti na okusu!

Kako biste se i sami uvjerili, pripremate DVA deserta:

  • Pita od jabuka,
  • Pita od čokolade,

      + veganske krafne 😉

Dok čekate da se pite ispeku, kušat ćete Mateijeve krafne i vidjeti kakvog su okusa i izgleda. Na temelju toga, probat ćete formirati svoje i poslije ih podijeliti sa svojim ukućanima.

Ne puštamo vas doma niti praznih želudaca, niti praznih ruku. 🙂 Svaki polaznik na kraju Akademije dobiva Mateijev isprintani e-book od 30-ak recepata. A pripremili smo za vas i bogate POKLON PAKETE koje ćemo rado podijeliti na kraju kulinarskog druženja. 🙂

Veselimo se vašem dolasku!

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Akademija PLANT-BASED kuhanja | 1.-3.-5.3.2021. – NOVO kuhanje u paru!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×

Košarica

Počelo je #ljetouenziti! 🍉
Iskoristite ekstra sniženja premium kuhinjskih aparata - HUROM sokovnika s pogonom za hladno prešanje.

👉🏼 Pretplatite se na NEWSLETTER 💌 i primit ćete e-mail sa svim detaljima akcije koja je dostupna samo newsletter pretplatnicima.

Akcija traje do nedjelje 20.6.2021. do 23:59h. ⏳ A imamo i posebnu pogodnost za sve web kupnje!

Jer želimo da na prvi dan ljeta 21.6.2021. svi imate svoje dugo željene Hurom sokovnike! 🌴 Fer je da vam omogućimo #ljetnoosvježenje svaki dan, zar ne? 😎