Facebook Pixel code

Odabrano:

Akademija PLANT-BASED kuhanja |…

300,00 kn1.200,00 kn

Akademija PLANT-BASED kuhanja | 26.-28.-31.5.2021.

300,00 kn1.200,00 kn

Akademija PLANT-BASED kuhanja | 26.-28.-31.5.2021.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – srijeda 26.5. | petak 28.5. | ponedjeljak 31.5.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:
– za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
– za kuhanje u paru – 1.200,00 kn
– za jednu radionicu – 300,00 kn

*u cijenu je uključeno: namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i kušanje jela po završetku radionice

Broj polaznika ograničen: max 10 polaznika (sukladno epidemiološkim mjerama)
Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Obriši
Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Akademija PLANT-BASED kuhanja | 26.-28.-31.5.2021.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – srijeda 26.5. | petak 28.5. | ponedjeljak 31.5.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:
– za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
– za kuhanje u paru – 1.200,00 kn
– za jednu radionicu – 300,00 kn

*u cijenu je uključeno: namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i kušanje jela po završetku radionice

Broj polaznika ograničen: max 10 polaznika (sukladno epidemiološkim mjerama)
Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Prijaviti se možete do 24.5.2021. ili do popunjenosti.

Proljeće je i prizivamo k sebi, ali prvenstveno vama šarolike boje, opojne mirise plant-based namirnica. 😊 Sve što vas zanima o plant-based kuhanju zna naš Matei Negovetić (“Plant-based Full of Taste“) i jedva čeka s vama podijeliti sva svoja znanja i vještine.

Akademija je namijenjena za sve osobe koje žele naučiti kako najbolje kuhati plant-based jela ili unaprijediti postojeća znanja. Zamišljeno je da prvo učite, pa onda kuhate. A možda vam baš ova akademija pomogne da se u potpunosti oslobodite, poigrate namirnicama i izvučete najbolje od sebe. Nećete znati dok ne probate, zar ne? Zato nož i kuhaču u ruke jer tako se najbolji uči kuhati!

ŠTO VAS ČEKA NA AKADEMIJI? 😊

1. DAN RADIONICE: Osnovne namirnice u plant-based prehrani i sve što treba znati prije kuhanja

Matei će vas detaljno provesti kroz namirnice i dobit ćete sve savjete koji su vam prvotno potrebni za kvalitetniju pripremu ovih jela.
Plant-based jela iziskuju puno rezanja, dinstanja i pirjanja povrća, tako da ćete na primjeru moći vidjeti sve tehnike koje vam mogu ubrzati tehničku obradu jela. U pitanju je puno raznovrsnih namirnica, ali ne treba vam zato velika količina posuđa. Bit će vam prikazano što je sve potrebno od posuđa kako biste si olakšali posao i što manje zatrpavali kuhinju.

Kuhate DVA jela:

  • Pastirska pita s umakom od gljiva
  • Zapečena riža s povrćem, lećom i slanutkom u kokosovom mlijeku

 

2. DAN RADIONICE: Začinjavanje hrane i korištenje tofua u plant-based prehrani – neodoljiva kombinacija

Začina nikada dosta, a iako obogaćuju svako jelo, treba znati i s njima baratati. Koji začini najbolje odgovaraju određenom jelu, kako ih skladištiti, kada ih treba dodavati jelima. Na ta i mnoga druga pitanja dobit ćete odgovore koje tražite, a u pripremanju jela, imat ćete priliku raditi s profesionalnim SANA začinima.

Ako još niste radili s tofuom ili vam je još nepoznanica, sada ćete saznati sve o najdostupnijem izvoru proteina i na koji način ga sve možete kombinirati u jelima.

Kuhate DVA jela:

  • Burgeri od cikle i tofua s pečenim krumpirom i umakom
  • Prženi tofu s curryem od povrća i rižom

 

 3. DAN RADIONICE: Klasični plant-based deserti s voćem + Mateijev specijalitet – Mille Feuille

Slatko za kraj i puno voća koje smo jedva dočekali! Matei će pričati o plant-based zamjenama u pripremi veganskih deserata, kao što su zamjene za jaja, mlijeko i mliječne proizvode u desertima.

Time želi da dobijete percepciju plant-based prehrane u kojoj se ne morate nužno odreći nekih od vama poznatih i dragih recepata. Dapače, moći ćete sačuvati kvalitetu namirnica, a nećete izgubiti na okusu!

Kako biste se i sami uvjerili, pripremate DVA deserta:

  • Galette od domaće nuttelle i svježeg voća
  • Pita sa šumskim voćem
  • + Mille Feuille – lisnato tijesto s kremom i voćem

Dok čekate da se deserti ispeku, kušat ćete Mateijev specijalitet koji će pripremiti posebno za vas, tako da ćete osim kušanja moći naučiti još nešto novo i drugačije.

Ne puštamo vas doma niti praznih želudaca, niti praznih ruku. 🙂 Svaki polaznik na kraju Akademije dobiva Mateijev isprintani e-book od 30-ak recepata. A pripremili smo za vas i bogate POKLON PAKETE koje ćemo rado podijeliti na kraju kulinarskog druženja. 🙂

Veselimo se vašem dolasku!

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke. Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Akademija PLANT-BASED kuhanja | 26.-28.-31.5.2021.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×

Košarica