Facebook Pixel code

Odabrano:

Akademija PLANT-BASED kuhanja, 3-5-9|11|2020

300,00 kn750,00 kn

Akademija PLANT-BASED kuhanja, 3-5-9|11|2020

300,00 kn750,00 kn

Akademija PLANT-BASED kuhanja

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – utorak 3.11. | četvrtak 5.11. | ponedjeljak 9.11.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:

  • za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
  • za jednu radionicu – 300,00 kn

 

Imat ćete priliku isprobati nove recepte, bezmesne, s puno povrća i s neobičnim dodacima. Zvuči sjajno! A za vas pripremamo i bogate POKLON PAKETE da doma ne odete praznih ruku! 😊

Matei Negovetić, glavni akter u ovoj priči, ovom akademijom svoju edukativnu platformu “Plant-based Full of Taste“ diže na stepenicu više. Uz njegovo dugogodišnje iskustvo, iz prve ruke ćete uspješno savladati raznovrsnost koja se traži kod kuhanja, te dobiti najbolji uvid u izbor i pripremu namirnica biljnog porijekla. Naučit ćete na koji način jednostavne i lako dostupne namirnice pretvoriti u ukusna biljna jela. Matei će vas uvjeriti da kuhanje (uz malu poduku), itekako može predstavljati igru i zabavu.

Obriši
Načini plaćanja
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Akademija PLANT-BASED kuhanja

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – utorak 3.11. | četvrtak 5.11. | ponedjeljak 9.11.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:

  • za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
  • za jednu radionicu – 300,00 kn

 

Budući polaznici i kulinarski istraživači, pripremite se! 🙂 Vodimo vas u kulinarsku pustolovinu u kojoj ćete istraživati raznovrsne namirnice, začine te isprobavati svakojake razigrane recepte. Čeka vas malo štrebanja i puno prakse! 🙂 Odmah na licu mjesta otkrit ćete nebrojene mogućnosti koje se skrivaju iza biljne prehrane, a koje prije niste znali.

Matei Negovetić, glavni akter u ovoj priči, ovom akademijom svoju edukativnu platformu “Plant-based Full of Taste“ diže na stepenicu više. Uz njegovo dugogodišnje iskustvo, iz prve ruke ćete uspješno savladati raznovrsnost koja se traži kod kuhanja, te dobiti najbolji uvid u izbor i pripremu namirnica biljnog porijekla. Naučit ćete na koji način jednostavne i lako dostupne namirnice pretvoriti u ukusna biljna jela. Matei će vas uvjeriti da kuhanje (uz malu poduku), itekako može predstavljati igru i zabavu.

Imat ćete priliku isprobati nove recepte, bezmesne, s puno povrća i s neobičnim dodacima. Zvuči sjajno! A za vas pripremamo i bogate POKLON PAKETE da doma ne odete praznih ruku! 😊

TRODNEVNI RASPORED AKADEMIJE:

1 dan (3.11.) – Osnovne namirnice u plant-based prehrani i sve što treba znati prije kuhanja

Za početak, u prvom dijelu radionice naučit ćete nešto više o iskoristivosti sezonskog voća i povrća, posuđa za ovakav princip kuhanja, a saznat ćete i poučnu priču o pirjanju povrća. Imajući na umu sve navedeno, bit ćete spremni za primijeniti sljedeća jela, ali pritom si olakšati za sve ostalo što vas čeka.

Pripremate 2 jela:

  1. Zapečena riža s povrćem, lećom i slanutkom u kokosovom mlijeku
  2. Zapečena riža sa sojinim komadićima i povrćem

2 dan (5.11.) – Začinjavanje hrane i korištenje tofua u plant-based prehrani

Slijedi šarolika priča o začinima koje Matei i osobno upotrebljava. I sami ćete isprobati na koji način i kada ih dodavati kojem jelu, što dobivate s kojim začinom te kako koji začin utječe na jelo. Čekaju vas razni tips&tricks-i kako biste znali kojim začinom spasiti jelo ili ga unaprijediti. Zatim Tofu, kao jedan od najdostupnijih izvora proteina u ovoj prehrani. Saznat ćete kako ga pripremiti, marinirati te koje su sve opcije pripreme.

Pripremate 3 jela:

  1. Pohani tofu, pečeni batat i mrkva
  2. Rolice od tofua
  3. Naan kruh + hummus

 3 dan (9.11.) – Kako ubrzati kuhanje i ne izgubiti na kvaliteti jela

Svatko od nas može si ubrzati proces kuhanja, a vođen tom mišlju, Matei će ukratko pokazati i dokazati koji su sve to mali trikovi za brže pripremanje jela, a da pritom ne izgubite na kvaliteti namirnica.

Pripremate 3 jela:

  1. Veganski ramen + ukiseljeni luk
  2. Juha od povrća iz pećnice
  3. Brownie od batata i kikiriki maslaca

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju. Veselimo se vašem dolasku! 🙂

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Akademija PLANT-BASED kuhanja, 3-5-9|11|2020”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

×

Košarica