Trenutno pregledavate Multivitaminska bomba iz Hurom H320N sokovnika

Multivitaminska bomba iz Hurom H320N sokovnika

image_pdfimage_print

Kada vam je to potrebno, za samo nekoliko trenutaka Hurom H320N pripremit će vam multivitaminsku bombu od mrkve, jabuke, cikle, naranče i celera! Da, za manje od minute dobit ćete čašu hladno prešanog multivitaminskog soka koji će vas napuniti energijom za cijeli dan.

Čaša sviježe cijeđenog soka je sve što vam treba. Uz Hurom sok lako možete konzumirati veće količine voća i povrća. Od bogatih hranjivih tvari u voću i povrću do onih sadržanih u njihovim sjemenkama i kožici koje se često jednostavno bacaju, možete brzo i jednostavno konzumirati razne hranjive tvari s jednom čašom soka.

Hurom H320N best buy među sokovnicima

Ovaj fenomenalan sokovnik već je u prvim mjesecima postao best buy model među svim sokovnicima na hladno prešanje koji su trenutno dostupni na tržištu.

Više informacija o ovom sjajnom sokovniku pronađite u testu dr. sc. Anite Freimann.

Enzita nudi uređaje koji značajno olakšavaju i ubrzavaju pripremu obroka. I ne samo to, oni vam omogućuju dugoročni uspjeh jer je s njima sve lako i jednostavno, a mogućnosti za pripremu obroka su neograničene. Zato, prije ili poslije, oni polako postaju vaši najbolji prijatelji i saveznici u pripremi zdravih obroka.

Kupite H320N već danas!

×
×

Košarica