Enzita Kitchen Studio

Imamo najveću prezentacijsku kuhinju za koju znamo. Ako netko ima veću – javite nam! 🙂 U njoj možete potpuno uživati u raznim radionicama koje organiziramo. Izaberi svoju radionicu, prijavi se i – uživaj.

Mi našu kuhinju također i iznajmljujemo. Budući da se svima sviđa, ne možemo ju zadržati samo za sebe.
Kuhinja je polukružnog tlocrta, tako da našim klijentima omogućava maksimalnu iskoristivost prostora.
Opremljena je s osam mobilnih kuhinjskih jednica i glavnim otokom. U kuhinji se nalaze projektor, platno, ozvučenje i sklopive stolice koji u trenu prostor kuhinje pretvore u dvoranu za predavanje.
S nama surađjuju brojni chefovi, blogeri ali i agencije koje prostor kuhinje koriste kao studio za snimanje reklama, video klipova za različite potrebe i brojne druge stvari.
Ukoliko imate bilo kakvih upita vezano za našu kuhinju, slobodno nam se obratite i provjerite sve što vas zanima.

#Kuhinja_za_najam
#Kuhinja_za_team_building
#Kuhinja_za_radionice
#Kuhinja_za_sve

Kontakt:
marija@enzita.hr
+385 95 87 23 29 0

Putovanje na Tajland, 26. svibnja i 14. lipnja 2018.

Da li ste ikada poželjeli saznati po čemu je tajlandska kuhinja toliko zanimljiva i zauzima sami tron u kulinarstvu?
Zanima li vas kako Tajlanđani koriste svježe začinsko bilje, različite chilli papričice i paste često uvažavajući svačiju individualnost?

Želite li se genijalno zabaviti pripremajući nekoliko poznatih tajlandskih jela?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja dat će vam kulinarski instruktori Ivana i Ivor, savjetnici za prehranu i veganski kuhari oboje obučeni od Blue Lotus Learning Centra na Tajlandu.

O Ivaninom radu više možete saznati na web stranici: http://www.snagabilja.hr/, a Ivorov tijek misli pratiti na http://ivormadzar.com/ kao i na https://bluelotushuahin.com/classes/.

U četiri slijeda jela upoznat će te se s autohtonom “Thai” kuhinjom i različitim tehnikama kuhanja, naučiti kako dekorirati svoj tanjur, a ono najvažnije – uživati u okusima jela koje će te samostalno pripremati.

Pripremamo:

  1. Tom Yam juhu
  2. Tajlandske gyoze s dva punjenja
  3. Pad Thai
  4. Desert iznenađenja

*Na radionicima koristimo isključivo namirnice biljnog porijekla.

*Prijave i uplate je potrebno izvršiti najkasnije dva dana prije početka.

  1. termin radionice 26.05.2018. (prijave do 24.05.)
  2. termin radionice 14.06. 2018. (prijave do 12.06.)

Cijena kulinarske radionice iznosi 250 kn, a uključuje: knjižicu s receptima, piće dobrodošlice, sve namirnice i desert iznenađenja.

 

250,00 Kn

Karipska kuhinja, 24. svibnja 2018.

Ako ste spremni naučiti nešto novo, isprobati nove okuse i uživati uz hranu i druženje,  pridružite nam se na našim radionicama u ciklusu „Okusi Latinske Amerike“. Naučit ćete nešto o povijesti Južne Amerike, o namirnicama koje dolaze iz tog podneblja te kuhati uglavnom tradicionalna jela, a pokušat ćemo Vas inspirirati da to radite uživajući i slijedeći svoju inspiraciju potaknutu živahnom južnoameričkom atmosferom. Kuhamo u skupinama – ne većim od 4 u timu.

Domaćin je Ricardo Luque –  Venezuelanac, glazbenik i kuhar – kuhar ne po profesiji već po umijeću i umjetničkom doživljaju kojim pristupa hrani i kuhanju.

Večera i koktel su uključeni u cijenu radionice!

Na meniju je crni grah s rižom, mofongo s umakom od kozica (jelo od platana), jamajkanska salata od kupusa i malibu koktel.

Podaci za prijavu:

Molimo prijavite se na e-mail: info@luisa.hr, putem fb messangera ili telefonom – 091/576-2817.

Cijena: 220 kn (večera je uključena). Podaci za uplatu: HR 2224020061100764459, 1-2018, model HR00.

Organizator: Luisa d.o.o., Mrkšina 13a, 10020 Zagreb, OIB 67006868901 (fb Arepa Hrvatska).

220,00 Kn

Sushi radionica, 28. ožujka 2018.

Oduvijek ste htjeli naučiti pripremati sushi ili vam još malo nedostaje da budete pravi sushi majstor? Pridružite nam se na radionici izrade sushija i otkrijte sve trikove ovog popularnog jela!

Vrhunski sushi majstor Manzoku sushi bara, Marin Čukman, s dugogodišnjim inozemnim iskustvom, donosi vam dašak Japana!

Uz teoretski dio, isprobat ćete razne vrste sushija (japansku i američku verziju), naučiti pripremati namirnice za sushi, pravilno kuhati rižu, filetirati ribu i rezati ribu za rolice. Nakon toga slijedi izrada i rolanje te rezanje sushija te jedenje sushija štapićima!

Svaki polaznik dobiva bogati poklon by Asian Cash & Carry i diplomu!

220,00 Kn

Francuska večer, 23. svibnja 2018.

Francuska je zemlja gurmana i najpoznatije svjetske kuhinje, a Francuskinje poznate po tome što uživaju u hrani, a ne debljaju se! Kako? Saznajte na večeri francuske kuhinje i hedonizma! Radionicu će voditi Ivana Peric Rabhi, koja više od 10 godina živi na relaciji Zagreb – Pariz, a svoju strast prema francuskoj kuhinji dijeli u obliku bloga Francuski začin na hrvatski način. Svi ljubitelji francuske kuhinje doći će na svoje s Ivaninim savjetima kako pripremiti francuska jela na jednostavan način koristeći dostupne hrvatske proizvode iz Priroda & DRUŠTVO. Pripremat ćemo poznata francuska jela (bez brige, naučit ćemo i kako se pravilno izgovaraju): 1. Grisini i šampanjac dobrodošlice 2. Salata od endivije 3. Hachis parmentier 4. Fondant au chocolat Sva jela uparit ćemo s francuskim vinima, a polaznici na kraju radionice dobivaju poklončiće i diplome!

200,00 Kn

Tajna savršene pizze, 14. ožujka 2018.

Provjerite zašto je radionica pizze naša najpopularnija radionica i dođite na pizza night!

Naučite doma pripremati pizzu kao pizza majstor uz legendarnog Dalibor Rajković Stric koji mijesi tijesto već skoro 20 godina u renomiranim pizzerijama te zadnjih 5 godina vodi Duksu.

Čeka vas zanimljivi teorijski dio na kojem ćete naučiti sve o povijesti i stilovima pizze, vrstama tijesta, odabiru kvalitetnih sastojaka, razlike između napoletane i romane… Ne sumnjamo da ćete ogladnjeti, stoga slijedi praktični dio na kojem pozornost posvećujemo izradi tankog i debelog tijesta, a zatim slažemo razne vrste pizza koristeći mozzarellu, kuhanu šunku, gljive, bosiljak, tunu, masline…
Garantiramo da će uz Stričeve trikove, vaša domaća pizza svaki put ispasti vrhunski baš kao iz pizzerije, i to bez krušne peći!

Sve ćemo zaliti Agropošta sokovima i craft pivom iz Zmajska pivovara, a dobit ćete i poklon od Zdravo za gotovo u eko buba-mara.net vrećicama te diplomu!

Cijena radionice iznosi 150 kn.

150,00 Kn

Francuska večer, 22. veljače 2018.

Francuska je zemlja gurmana i najpoznatije svjetske kuhinje, a Francuskinje poznate po tome što uživaju u hrani, a ne debljaju se! Kako? Saznajte na večeri francuske kuhinje i hedonizma!

Radionicu će voditi Ivana Peric Rabhi, koja više od 10 godina živi na relaciji Zagreb – Pariz, a svoju strast prema francuskoj kuhinji dijeli u obliku bloga Francuski začin na hrvatski način. Svi ljubitelji francuske kuhinje doći će na svoje s Ivaninim savjetima kako pripremiti francuska jela na jednostavan način koristeći dostupne hrvatske proizvode. Pripremat ćemo poznata francuska jela (bez brige, naučit ćemo i kako se pravilno izgovaraju):

1. Chevre chaud – toplo predjelo od sira
2. Ratatouille – specijalitet od povrća
3. Janjeći koteleti – glavno jelo pečeno na gril tavi
4. Creme brulee – klasični francuski desert kojeg ćemo naučiti karamelizirati bez brenera

Sva jela uparit ćemo s francuskim vinima, a polaznici na kraju radionice dobivaju poklončiće i diplome!

Cijena radionice iznosi 200 kn.

220,00 Kn
×
×

Cart