Enzita Heksagon kuhinja

Imamo najveću prezentacijsku kuhinju za koju znamo. Ako netko ima veću – javite nam! 🙂 U njoj možete potpuno uživati u raznim radionicama koje organiziramo. Izaberi svoju radionicu, prijavi se i – uživaj.

Sushi radionica, 28. ožujka 2018.

Oduvijek ste htjeli naučiti pripremati sushi ili vam još malo nedostaje da budete pravi sushi majstor? Pridružite nam se na radionici izrade sushija i otkrijte sve trikove ovog popularnog jela!

Vrhunski sushi majstor Manzoku sushi bara, Marin Čukman, s dugogodišnjim inozemnim iskustvom, donosi vam dašak Japana!

Uz teoretski dio, isprobat ćete razne vrste sushija (japansku i američku verziju), naučiti pripremati namirnice za sushi, pravilno kuhati rižu, filetirati ribu i rezati ribu za rolice. Nakon toga slijedi izrada i rolanje te rezanje sushija te jedenje sushija štapićima!

Svaki polaznik dobiva bogati poklon by Asian Cash & Carry i diplomu!

220,00 Kn

Francuska večer, 19. ožujka 2018.

Francuska je zemlja gurmana i najpoznatije svjetske kuhinje, a Francuskinje poznate po tome što uživaju u hrani, a ne debljaju se! Kako? Saznajte na večeri francuske kuhinje i hedonizma! Radionicu će voditi Ivana Peric Rabhi, koja više od 10 godina živi na relaciji Zagreb – Pariz, a svoju strast prema francuskoj kuhinji dijeli u obliku bloga Francuski začin na hrvatski način. Svi ljubitelji francuske kuhinje doći će na svoje s Ivaninim savjetima kako pripremiti francuska jela na jednostavan način koristeći dostupne hrvatske proizvode iz Priroda & DRUŠTVO. Pripremat ćemo poznata francuska jela (bez brige, naučit ćemo i kako se pravilno izgovaraju): 1. Grisini i šampanjac dobrodošlice 2. Salata od endivije 3. Hachis parmentier 4. Fondant au chocolat Sva jela uparit ćemo s francuskim vinima, a polaznici na kraju radionice dobivaju poklončiće i diplome!

200,00 Kn

Tajna savršene pizze, 14. ožujka 2018.

Provjerite zašto je radionica pizze naša najpopularnija radionica i dođite na pizza night!

Naučite doma pripremati pizzu kao pizza majstor uz legendarnog Dalibor Rajković Stric koji mijesi tijesto već skoro 20 godina u renomiranim pizzerijama te zadnjih 5 godina vodi Duksu.

Čeka vas zanimljivi teorijski dio na kojem ćete naučiti sve o povijesti i stilovima pizze, vrstama tijesta, odabiru kvalitetnih sastojaka, razlike između napoletane i romane… Ne sumnjamo da ćete ogladnjeti, stoga slijedi praktični dio na kojem pozornost posvećujemo izradi tankog i debelog tijesta, a zatim slažemo razne vrste pizza koristeći mozzarellu, kuhanu šunku, gljive, bosiljak, tunu, masline…
Garantiramo da će uz Stričeve trikove, vaša domaća pizza svaki put ispasti vrhunski baš kao iz pizzerije, i to bez krušne peći!

Sve ćemo zaliti Agropošta sokovima i craft pivom iz Zmajska pivovara, a dobit ćete i poklon od Zdravo za gotovo u eko buba-mara.net vrećicama te diplomu!

Cijena radionice iznosi 150 kn.
Prijaviti se možete fb porukom ili na mail info@cookhub.hr te uplatiti do 12.3.2018. na IBAN: HR5423400091110800383
COOK HUB d.o.o.
Opis plaćanja: Pizza

150,00 Kn

Francuska večer, 22. veljače 2018.

Francuska je zemlja gurmana i najpoznatije svjetske kuhinje, a Francuskinje poznate po tome što uživaju u hrani, a ne debljaju se! Kako? Saznajte na večeri francuske kuhinje i hedonizma!

Radionicu će voditi Ivana Peric Rabhi, koja više od 10 godina živi na relaciji Zagreb – Pariz, a svoju strast prema francuskoj kuhinji dijeli u obliku bloga Francuski začin na hrvatski način. Svi ljubitelji francuske kuhinje doći će na svoje s Ivaninim savjetima kako pripremiti francuska jela na jednostavan način koristeći dostupne hrvatske proizvode. Pripremat ćemo poznata francuska jela (bez brige, naučit ćemo i kako se pravilno izgovaraju):

1. Chevre chaud – toplo predjelo od sira
2. Ratatouille – specijalitet od povrća
3. Janjeći koteleti – glavno jelo pečeno na gril tavi
4. Creme brulee – klasični francuski desert kojeg ćemo naučiti karamelizirati bez brenera

Sva jela uparit ćemo s francuskim vinima, a polaznici na kraju radionice dobivaju poklončiće i diplome!

Cijena radionice iznosi 200 kn.
Prijaviti se možete fb porukom ili na mail info@cookhub.hr te uplatiti do 20.2.2018. na IBAN: HR5423400091110800383
COOK HUB d.o.o.
Opis plaćanja: French

220,00 Kn
×
×

Cart