Facebook Pixel code

Enzita Kitchen Studio

Imamo najveću prezentacijsku kuhinju za koju znamo. Ako netko ima veću – javite nam! 🙂 U njoj možete potpuno uživati u raznim radionicama koje organiziramo.

Mi našu kuhinju također i iznajmljujemo. Budući da se svima sviđa, ne možemo je zadržati samo za sebe.
Kuhinja je polukružnog tlocrta, tako da našim klijentima omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora.
Opremljena je s  devet mobilnih kuhinjskih jednica i glavnim otokom te je pogodna za kuharske i slastičarske radionice, master class tečajeve i sve druge edukativne ili zabavne aktivnosti vezane uz hranu. 

Posebna ponuda Enzita Kitchen Studija su kulinarski team buildinzi. Prostor i oprema jednostavno se prilagođavaju manjim ili većim timovima koji svoj poslovni uspjeh žele sami skuhati. Svakom klijentu pristupamo individualno, jer svaki tim ima svoj karakter. Potrebno nam je samo nekoliko informacija da složimo odličnu ponudu koja će biti po mjeri vašeg tima, a dobro druženje uz pripremu hrane jamči povezivanje tima na potpuno novoj razini. Kulinarski team building pravi je recept za uspjeh!

U kuhinji se nalaze projektor, platno, ozvučenje i sklopive stolice koji u trenu prostor kuhinje pretvore u dvoranu za predavanje.

S nama surađuju brojni chefovi, blogeri, tvrtke ali i agencije koje u Enzita Kitchen Studiju snimaju svoje promotivne foto i video materijale te kreiraju sadržaje u prostoru koji im na dohvat ruke nudi svu potrebnu opremu i pribor za pripremu hrane te serviranje (i konzumaciju).
Ukoliko imate bilo kakvih upita vezano za našu kuhinju, slobodno nam se obratite i provjerite sve što vas zanima.

 

Kontakt:

 kitchenstudio@enzita.hr

+385 99 815 9052


                                                                                  
                                                                                             
                                                                                           

Akademija PLANT-BASED kuhanja ~ blagdansko izdanje

Akademija PLANT-BASED kuhanja ~ blagdansko izdanje | 14.-16.-18.12.2020.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – ponedjeljak 14.12. | srijeda 16.12. | petak 18.12.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:
– za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
– za jednu radionicu – 300,00 kn

Broj polaznika ograničen: max 10 polaznika (sukladno epidemiološkim mjerama)
Za sve dodatne upite: kitchenstudio@enzita.hr

Dragi naši polaznici, ne želimo da prosinac prođe bez one božićne euforije koju svi željno iščekujemo svake godine.  Zato u tom duhu pozivamo sve zaljubljenike plant-based prehrane na poseban doživljaj božićne čarolije, u kojoj vam jamčimo dobro društvo, izvrsnu hranu te pravi zimski, ali topao ugođaj. I sve to u skladu s mjerama Stožera!

Matei Negovetić (“Plant-based Full of Taste“), u ulozi glavnog chefa, pripremat će plant-based jela kroz koja će polaznicima pokazati da se i u vrijeme blagdana, gdje pretežito prevladavaju tradicionalna jela, također može pronaći jelovnik dostojan svečanog blagdanskog stola. Hrana je neizostavan dio svih blagdana, a budući da nemamo tipičan Božić, tako će se u našoj kuhinji pronaći netipična jela – jela koja svakome donose okrepu i sitost.

U cilju nam je za vas stvoriti savršeno mjesto za opuštanje, uživanje i bijeg od ove ustajale svakodnevice. Svi koji žele počastiti sami sebe ili bližnje nešto drugačijim jelima, te isprobati nove recepte, bezmesne namirnice s puno povrća i neobičnih dodataka, više su nego dobrodošli! Pripremamo za vas i bogate POKLON PAKETE koji će vas čekati ispod našeg božićnog drvca 🎄 pri završetku akademije. 😊❤️

Predstavljamo vam plant-based delicije za koje vjerujemo da će se fino uklopiti na blagdanskom stolu uz čašicu kuhanog vina.

TRODNEVNI PROGRAM BOŽIĆNE AKADEMIJE:

1. radionica (14.12.)Što sve trebate znati prije izrade svečanog plant – based obroka i kako se najbolje pripremiti

Počevši od pomno pobranih namirnica, posuđa, određenih tehnika i dr., bit će tu svega što možete naučiti. Sve u cilju lakšeg praćenja jela koja će vam se prikazati i koje ćete naposljetku kušati.

Matei će za vas pripremati 2 jela:

  1. Wellington s portobello gljivama
  2. Štruca od leće s umakom od gljiva

2. radionica (16.12.) – Zašto koristiti tofu u okrepljujućim zimskim jelima i kako začiniti jela

Ovdje ćete saznati sve o najdostupnijem izvoru proteina – TOFU. Kako se može koristiti te kako ga najbolje iskoristiti. Prilikom isprobavanja jela, spoznat ćete da vas tofu itekako može nahraniti i okrijepiti, a to je upravo ono što se traži od jela koja jedemo zimi.

Matei će za vas pripremati 2 jela:

  1. Veganski ramen
  2. Lisnato s tofuom i povrćem

3. radionica (18.12.) – Napravite blagdanske kolače bez mliječnih proizvoda i jaja, a da ne izgubite na okusu i strukturi

Omiljeni okusi slastica bez kojih je nemoguće zamisliti božićni jelovnik! Matei će s vama podijeliti svakojake načine zbog kojih kolači mogu biti jednako ukusni i bez mliječnih proizvoda i jaja. Pomnije će razjasniti vezu između slastica i plant-based prehrane. A onda nastupate vi i vaši vrijedni prstići.

Polaznici će pripremati:

  1. Cimet rolice sa šećernim sirupom
  2. Božićni cupcakes (cupcakes s kremom od vanilije)

Vidimo se! 🤗🤗 HO-HO-HO! 🎉

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju. Veselimo se vašem dolasku! 🙂

300,00 kn750,00 kn

Akademija PLANT-BASED kuhanja, 3-5-9|11|2020

Akademija PLANT-BASED kuhanja

Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)
Trajanje: 3 dana – utorak 3.11. | četvrtak 5.11. | ponedjeljak 9.11.
Vrijeme: 18 – 21h

Cijena:

  • za trodnevni program plant-based kuhanja – 750,00 kn
  • za jednu radionicu – 300,00 kn

 

Budući polaznici i kulinarski istraživači, pripremite se! 🙂 Vodimo vas u kulinarsku pustolovinu u kojoj ćete istraživati raznovrsne namirnice, začine te isprobavati svakojake razigrane recepte. Čeka vas malo štrebanja i puno prakse! 🙂 Odmah na licu mjesta otkrit ćete nebrojene mogućnosti koje se skrivaju iza biljne prehrane, a koje prije niste znali.

Matei Negovetić, glavni akter u ovoj priči, ovom akademijom svoju edukativnu platformu “Plant-based Full of Taste“ diže na stepenicu više. Uz njegovo dugogodišnje iskustvo, iz prve ruke ćete uspješno savladati raznovrsnost koja se traži kod kuhanja, te dobiti najbolji uvid u izbor i pripremu namirnica biljnog porijekla. Naučit ćete na koji način jednostavne i lako dostupne namirnice pretvoriti u ukusna biljna jela. Matei će vas uvjeriti da kuhanje (uz malu poduku), itekako može predstavljati igru i zabavu.

Imat ćete priliku isprobati nove recepte, bezmesne, s puno povrća i s neobičnim dodacima. Zvuči sjajno! A za vas pripremamo i bogate POKLON PAKETE da doma ne odete praznih ruku! 😊

TRODNEVNI RASPORED AKADEMIJE:

1 dan (3.11.) – Osnovne namirnice u plant-based prehrani i sve što treba znati prije kuhanja

Za početak, u prvom dijelu radionice naučit ćete nešto više o iskoristivosti sezonskog voća i povrća, posuđa za ovakav princip kuhanja, a saznat ćete i poučnu priču o pirjanju povrća. Imajući na umu sve navedeno, bit ćete spremni za primijeniti sljedeća jela, ali pritom si olakšati za sve ostalo što vas čeka.

Pripremate 2 jela:

  1. Zapečena riža s povrćem, lećom i slanutkom u kokosovom mlijeku
  2. Zapečena riža sa sojinim komadićima i povrćem

2 dan (5.11.) – Začinjavanje hrane i korištenje tofua u plant-based prehrani

Slijedi šarolika priča o začinima koje Matei i osobno upotrebljava. I sami ćete isprobati na koji način i kada ih dodavati kojem jelu, što dobivate s kojim začinom te kako koji začin utječe na jelo. Čekaju vas razni tips&tricks-i kako biste znali kojim začinom spasiti jelo ili ga unaprijediti. Zatim Tofu, kao jedan od najdostupnijih izvora proteina u ovoj prehrani. Saznat ćete kako ga pripremiti, marinirati te koje su sve opcije pripreme.

Pripremate 3 jela:

  1. Pohani tofu, pečeni batat i mrkva
  2. Rolice od tofua
  3. Naan kruh + hummus

 3 dan (9.11.) – Kako ubrzati kuhanje i ne izgubiti na kvaliteti jela

Svatko od nas može si ubrzati proces kuhanja, a vođen tom mišlju, Matei će ukratko pokazati i dokazati koji su sve to mali trikovi za brže pripremanje jela, a da pritom ne izgubite na kvaliteti namirnica.

Pripremate 3 jela:

  1. Veganski ramen + ukiseljeni luk
  2. Juha od povrća iz pećnice
  3. Brownie od batata i kikiriki maslaca

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju. Veselimo se vašem dolasku! 🙂

300,00 kn750,00 kn

JESENSKE SLASTICE by Marina Brekalo, 28.10.2020.

Jesenske slastice by Marina Brekalo

Datum: 28.10.2020.
Vrijeme: 18:00 – 20:30 h
Lokacija: Enzita Kitchen Studio (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a)

Cijena: 200,00 kn

Dragi slatkoljupci, došao je red na vas! 😊

Ovoga puta pripremili smo za vas nešto malo drukčije, jednako zdravo i fino, ali u slađoj varijanti. Onako kako najviše volite!

Želite li bezbrižno zadovoljiti želju za slatkim, s Marinom Brekalom doživjet ćete pravi slatki spektakl! Marina Brekalo, poznatija kao vegan food blogerica (#brekalicious), tako dobro barata sa sirovom hranom da od nje izlaze samo čudesne kreacije. A jedna od njih su sirove slastice, njezina specijalnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnima. Slastice koje nisu samo ugodne oku, već i trbuhu. 😊

Što ćete raditi na radionici?

Svi smo nekako obuzeti jesenskim bojama i tonovima, a što će tek biti kad počnete pripremati ove raw poslastice jesenjih okusa i mirisa.

Marina će za vas pripremati 5 jesenskih kreacija:

  • Štrudla s jabukama
  • Čokoladne kocke sa šljivama
  • Cimet rolada
  • Jesenski cheesecake
  • Raw sangria – za maksimalni užitak! 🙂

 

Radionica je namijenjena svima koji se žele po prvi puta okušati u sirovim slasticama, možda izbrusiti već stečeno znanje ili onima koji već sada skupljaju ideje za blagdane. Kod nas, kako već znate, vrijedi ona stara; sve što vas zanima – pitat ćete, sve što ne znate – naučit ćete, sve što znate – primijenit ćete. I naravno, svi ćete uživati u ovim nevjerojatnim okusima!

Veganski stil života gradila sam postepeno kroz godine. Nisam odmah bila sjajna, ali nije me obeshrabrilo da idem dalje i učim svaki dan na novoj grešci ili novom uspjehu. Danas kada imam prilično opsežno iskustvo u pripremanju hrane biljnog porijekla, i dalje sebe vidim prvo kao učenika koji uvijek istražuje i otkriva nešto novo.“  Marina Brekalo

Ako ste i vi u fazi istraživanja, a sviđa vam se tema raw slastica, PRIJAVITE SE!
Zasladite si radni tjedan i opustite u jesenskim čarima slatke raw kuhinje! 🙂

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na kitchenstudio@enzita.hr ili na broj +385 99 815 9052.

/

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio uvijek se iznova raduje novim licima, dobroj atmosferi, edukativnom kuhanju, a sve to nezamislivo je bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebali biste se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju.

Veselimo se vašem dolasku,
vaš Enzita tim! 😊

200,00 kn

SUSHI RADIONICA ~ 30.9.2020. u 18 sati

SUSHI RADIONICA ~ otputujte s Enzitom na najbrži i najukusniji put do Japana 🙂

Datum: 30.9.2020.
Vrijeme: 18-20:30h
Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb – Paviljon 14a

Prijave: minimalno 10 polaznika, maksimalno do 15 polaznika
Cijena: za jednu osobu299 kn, za dvije osobe – 549 kn

Važno!

  • ulaznicu možete kupiti do 29.9.2020. do 23:59 h ili do popunjenosti radionice,
  • postoji mogućnost i vege opcije sushija (prilikom kupovine, na kraju kupnje stavite u bilješku – VEGE SUSHI*)

* ako ulaznica vrijedi za dvije osobe, u bilješku također dodajte je li vege opcija za jednu ili dvije osobe

Što možete očekivati?

Aisatsu 🙂 dragi naši polaznici i ljubitelji japanske kuhinje!

Iako je kraj ljeta i polako nam se bliži jesen, predstavljamo vam jelo koje ne bira godišnje doba godine. Riječ je dakako o bezvremenskom sushiju – pravoj, maloj japanskoj poslastici kojoj nitko ne može odoljeti!

Ako ste i vi jedni od tih, dođite s nama kuhati, učiti, a pritom se i zabaviti. Za izvrsnu hranu i ugodnu atmosferu pobrinut će se Tatjana Švonja, dugogodišnja majstorica sushija. Provest će vas kroz sve svoje vještine i znanja, tako da ćete sve naučeno moći ponoviti i u udobnosti svoga doma. Vjerujemo da ćete, kada se jednom okušate u kreaciji vlastitih sushi rolica, biti ponosni na sebe, a pohvale ukućana i bližnjih zasigurno neće izostajati.

Kakav će se sushi pripremati?

Sushi može biti kao predjelo, glavno jelo ili pak desert, a izbor je na vama kako ćete ga u konačnici prezentirati. Na nama je da vam kažemo da ćete raditi 3 kombinacije sushi specijaliteta:

FUTOMAKI  ~ HOSOMAKI  ~ URAMAKI

Kroz cijelu radionicu imat ćete podršku voditeljice Tatjane, tako da ćete moći naučiti više o ovoj lijepoj i još uvijek nama stranoj japanskoj kulturi.  Sve što vas zanima – pitat ćete, sve što ne znate – naučit ćete, sve što znate – primijenit ćete. Zato, ako želite probati neka nove kombinacije jela i stjecati nove navike, prijavite se! Svakako imajte na umu da je broj mjesta ograničen!

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio uvijek se iznova raduje novim licima, dobroj atmosferi, edukativnom kuhanju, a sve to nezamislivo je bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebali bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju. Veselimo se vašem dolasku! 🙂

299,00 kn549,00 kn

RADIONICA & VEČERA: Plant-based kuhanje u paru, 22.7.2020.

RADIONICA & VEČERA: Plant-based kuhanje u paru, 22.7.2020.

Datum: 22.7.2020.
Vrijeme: 18 – 21h
Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a

Prijave: ulaznicu možete kupiti do 21.7.2020. do 13 sati
Cijena: 399,00 kn

~~~~~

Dragi naši polaznici i ljubitelji kulinarskih specijaliteta,

željeli bismo vam skrenuti pozornost na malo vedrije teme, a što je život bez dobre hrane, zar ne? Vremena su takva da kuhanja i druženja nikada dosta! A ljeto je najbolje za to. Šarenilo boja, raznovrsnost namirnica i okusa vuku te ka kuhanju!

Nedostaje nam ta pozitivna energija i radost koja pršti Enzita Kitchen Studijem kada se u njemu spremaju divni kulinarski specijaliteti. Zato smo pripremili za vas još jednu izvrsnu Plant-based radionicu i večeru koja vam se dosad pokazala najzanimljivijom.

Matei Negovetić iz priče Plant-based Full of Taste, pravi znalac kojem je ova tema u malom prstu, osmislio je za vas jednu ukusnu i cjelovitu plant-based večeru. Ukoliko vam se takav tip prehrane oduvijek činio sjajnom idejom, ali niste znali odakle započeti. Ne brinite, na pravom ste mjestu!

Čak i ako niste čuli za za plant-based prehranu, nema veze! Matei će se pobrinuti da iz prve ruke saznate što više o takvom načinu prehrane. Na temelju njegovog iskustva, moći ćete čuti sve pozitivne promjene koje je osjetio prilikom prelaska na plant-Fbased prehranu. Odgovorit će vam na sva vaša pitanja, pružiti korisne savjete i podijeliti potrebne tehnike. Namirnice biljnog podrijetla više vam neće biti nepoznanica, a možda se i sami okušate u vlastitim kreacijama.

Kako će izgledati RADIONICA & VEČERA: Plant – based kuhanje u paru?

Na početku radionice upoznat ćete se s ključnim principima plant-based kuhanja. Da, malo ćete i učiti 🙂, a zatim slijedi kuhanje od A-Ž, što bi značilo da ćete prema zadanim receptima napraviti jedan kompletan obrok. Na kraju ćete imati priliku sve to primijeniti i prokomentirati uz zajedničku večeru u ugodnoj atmosferi. Zatim sve stečene vještine i doživljaje ponijeti kući kako plant-based kreacije ne bi samo ostale unutar naša četiri zida.

Konkretan jelovnik, koji ćete moći pripremiti i za neku od svojih budućih prigoda, sastoji se od tri slijeda:

  • ratatouille iz pećnice s rižom (predjelo)
  • pastirska pita s lećom i povrćem (glavno jelo)
  • crumble od voća s domaćim sladoledom (desert)

Radionica je namijenjena svima koji su znatiželjni u vezi plant-based prehrane. Sve što vas zanima – pitat ćete, sve što ne znate – naučit ćete, sve što znate – primijenit ćete. Zato, ako želite probati neka nove kombinacije jela i stjecati nove navike, prijavite se! Broj mjesta je ograničen.

Napomena – COVID 19

Enzita Kitchen Studio jedva čeka neka nova lica, dobru atmosferu, edukativno kuhanje, a sve to je nezamislivo bez vas. Moramo vas paziti i maziti, a kako i inače brinemo jedni o drugima, bitno nam je da se svi skupa pridržavamo općepoznatih preporuka.

Prije izvođenja svake radionice provodi se dezinfekcija kompletnog Enzita Kitchen Studija, a iako je prostor prostran i dovoljno prozračan, prilikom ulaska u isti trebalo bi se zaštiti maskom i dezinficirati ruke.

Svi se prilagođavamo na ove nemile promjene, no baš zato, mi ćemo se potruditi da ih ne osjetite previše. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i strpljenju. Veselimo se vašem dolasku! 🙂

399,00 kn

Radionica: Plant based ručak, 17.6.2020.

Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14a

Datum: 17.6.2020.

Vrijeme: 18 – 21h

Enzita Kitchen Studio nastavlja s radom i donosi vam novu radionicu na temu biljne prehrane. Voditelj radionice, Matei Negovetić, ovoga puta donosi nove ideje!

Kulinarska radionica koja ne ostavlja nikog ravnodušnim, koja svakog tjera na promišljanje. Okusi, mirisi, strukture, kombinacije namirnica s kojima ćeš se susresti ulazak su u svijet plant – based prehrane u kojem je sve dopušteno.

Kako bi uživao u tom svijetu, naučit ćeš:

  • kako nikad ne ostati bez ideje što kuhati za plant – based ručak;
  • kako začinima svako jelo pretvoriti u umjetničko djelo;
  • kako svaka namirnica ima svoje glavno mjesto na tanjuru;
  • kako jednostavno spremiti ukusan, zasitan i bogat plant – based ručak

Na početku radionice upoznajemo se s ključnim principima plant – based kuhanja gdje posebno ima mjesta i za sva vaša pitanja i nedoumice. Krećemo s kuhanjem prema zanimljivim plant – based receptima – dakle, primjena teorije, učenje na greškama, usavršavanje vaših kulinarskih talenata. Na kraju sve kušamo, komentiramo i sve nosimo doma da plant – based kreacije ne ostanu samo unutar četiri zida. U jednoj ruci nosimo hranu doma, u drugoj poklon koji će naći svoje mjesto u kuhinji.

Primjeri jela koja ćemo pripremati su:

– gulaš od gljiva;

– musaka s tofuom;

– okruglice od leća i šampinjona;

– popečci od graška i kvinoje…

Radionica je namijenjena svima kojima je plant – based prehrana zanimljiva, onima koji su počeli koketirati s njom, kao i onima koji su već dulje u vezi s plant – based prehranom. Iskustvo je poželjno, no nije nužno. 

Sve što vas zanima – pitat ćete, sve što ne znate – naučit ćete, sve što znate – primijenit ćete.

Broj mjesta je ograničen, pa osigurajte svoje mjesto kupnjom ulaznice.


350,00 kn

Radionica kuhanja: Plant based ručak 12.3.2020.

Datum: 12.3.2020.
Vrijeme: 18 – 21 h
Lokacija: Enzita Kitchen Studio, Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam), Paviljon 14a Zagreb
Radionica kuhanja “Plant based ručak” doživljava svoje drugo izdanje u Enzita Kitchen Studiju.
Plant – based prehrana nikad nije bila zabavnija. Toliko likova u jednoj priči – voća, povrća, žitarica, začina, poznatih i malo manje poznatih sastojaka, novih i starih tehnika pripreme. Neki dobivaju glavne uloge, no nitko ne ostaje postrani – nitko nije prilog, svi su jednako važni.
Leća, tofu, batat, ramen i pastirska pita jedva se čekaju upoznati s tobom. Želiš li i ti upoznati glavne likove ove lijepe priče, prijavi se na radionicu na kojoj malo pričamo, puno kuhamo; na kojoj ima mjesta za sve one koji žele saznati i isprobati nešto novo.
Radimo jela koja privlače izgledom, a zadržavaju okusom; jela koja osvajaju svojom jednostavnom kompleksnošću. To su jela koja isprobavamo i prilagođavamo sebi; jela koja kreiramo sami jer znamo da možemo.
Prijavi se, broj mjesta je ograničen.
350,00 kn

Plant-based ručak, 12.2.2020.

Na početku radionice upoznajemo se s ključnim principima plant-based kuhanja gdje posebno ima mjesta i za sva vaša pitanja i nedoumice. Zatim slijedi kuhanje prema zanimljivim plant-based receptima – dakle primjena teorije, učenje na greškama, usavršavanje vaših kulinarskih talenata. 🙂 Na kraju ćemo sve kušati, prokomentirati i ponijeti doma da plant-based kreacije ne ostanu samo unutar naša četiri zida. Također, svaki polaznik dobiva diplomu kao ultimativni dokaz vještina koje posjeduje, a koju može ponosno objesiti na zid svoje kuhinje.
Primjeri jela koja ćemo pripremati su:
 – pita od tofua i povrća;
 – musaka od batata i bulgura;
 – pastirska pita od leće;
 – plant-based gulaš od batata…
Radionica je namijenjena svima onima kojima je plant – based prehrana zanimljiva, onima koji su počeli koketirati s njom, kao i onima koji su već dulje u vezi s plant – based prehranom. Iskustvo je poželjno, no nije nužno. Sve što vas zanima – pitat ćete, sve što ne znate – naučit ćete, sve što znate – primijenit ćete.
Broj mjesta je ograničen, osigurajte svoje mjesto kupnjom ulaznice.
350,00 kn

Kuhanje u paru 14.2.2020.

Što sve ova ulaznica uključuje? 

  • kuharsku radionicu i večeru od tri slijeda za dvije osobe
  • 3 sata zabave i novog iskustva
  • sve namirnice, opremu i pribor za kuhanje 
  • stručno vodstvo
  • ulaznica vrijedi samo za termin 14.2.2020. 

Što se događa u dogovorenom terminu? 

Dolaskom u Enzita Kitchen Studio, dočekat će vas tim koji će vam zaželjeti dobrodošlicu uz šampanjac i jagode sa šlagom. Dovest će vas do vašeg radne jedinice za kojom će vas čekati sve namirnice i recepti. Upoznat ćete se s receptom i zajedno s vašom polovicom razraditi plan pripreme večere. Kroz svaki korak pripreme vodit će vas stručni tim, a nakon pripreme svega, sjest ćete zajedno za stol i u romantičnoj atmosferi večerati ono što ste zajedno skuhali i to prema ovom redoslijedu: 

  1. Predjelo: Tanki kruh (flatbread) s nadjevom od rajčice, luka, mozzarelle i rukole. 
  2. Glavno jelo: Pileća krilca s kestenom ili Kraljevska cvjetača s medom, limunom i češnjakom
  3. Prilog: Krumpir s ricotta sirom
  4. Desert: Čokoladni fudge sa sladoledom. 

Uz svaki slijed degustirat ćete odabrana vina. 

Kada se može iskoristiti ova ulaznica? 

Ulaznica je predviđena za radionicu i večeru na Valentinovo, 14.2.2020. 

Koliko dugo traje radionica s večerom? 

3 sata

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ulaznicu? 

Enzita Kitchen Studio nalazi se na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 14 a. Oko paviljona ima parkirališnih mjesta na pretek te se ne morate brinuti za to. Ukoliko dolazite pješice, od najbližeg tramvaja ili autobusa Kitchen Studio je udaljen 3 do 5 minuta. 

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?
Da. Kompletna večera u tri slijeda s odabranim vinima, šampanjcem i bezalkoholnim pićima. 

Što je najbolje odjenuti?

Možete odjenuti komotniju odjeću jer ćete kuhati (pregače će vas čekati u Kitchen Studiju). Ako nakon večere idete u izlazak, odjenite se prema vlastitoj želji i stilu. 

Što ako bude ružno vrijeme? 

Radionica i večera odvijaju se u zatvorenom i toplom prostoru te vremenske prilike ne utječu na njihovo održavanje. 

Mogu li povesti prijatelje sa sobom? 

Ulaznica vrijedi za 2 osobe koje će zajedno kuhati na jednoj radnoj jedinici. 

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo? 

Ne. 

Trebam li još nešto znati?
Ulaznica vrijedi samo za termin 14.2.2020. te je broj mjesta ograničen na ukupno 10 parova. 

Osim što već iz menija možete vidjeti da ćete pripremati prefinu hranu, nemojte se iznenaditi ako se zabavite kao nikada do sada. Obične večere su dosadne, zato se počastite novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju. Pa, nek ljubav cvjeta!

400,00 kn

Kuhanje u paru 13.2.2020.

Što sve ova ulaznica uključuje?

  • kuharsku radionicu i večeru od tri slijeda za dvije osobe
  • 3 sata zabave i novog iskustva
  • sve namirnice, opremu i pribor za kuhanje
  • stručno vodstvo
  • ulaznica vrijedi samo za termin 13.2.2020.

Što se događa u dogovorenom terminu?

Dolaskom u Enzita Kitchen Studio, dočekat će vas tim koji će vam zaželjeti dobrodošlicu uz šampanjac i jagode sa šlagom. Dovest će vas do vašeg radne jedinice za kojom će vas čekati sve namirnice i recepti. Upoznat ćete se s receptom i zajedno s vašom polovicom razraditi plan pripreme večere. Kroz svaki korak pripreme vodit će vas stručni tim, a nakon pripreme svega, sjest ćete zajedno za stol i u romantičnoj atmosferi večerati ono što ste zajedno skuhali i to prema ovom redoslijedu:

  1. Predjelo: Tanki kruh (flatbread) s nadjevom od rajčice, luka, mozzarelle i rukole.
  2. Glavno jelo: Pileća krilca s kestenom ili Kraljevska cvjetača s medom, limunom i češnjakom
  3. Prilog: Krumpir s ricotta sirom
  4. Desert: Čokoladni fudge sa sladoledom.

Uz svaki slijed degustirat ćete odabrana vina.

Kada se može iskoristiti ovaj poklon vaučer?

Ulaznica je predviđena za radionicu i večeru točno uoči Valentinova, 13.2.2020.

Koliko dugo traje radionica s večerom?

3 sata

Na kojim lokacijama se može iskoristiti ulaznica?

Enzita Kitchen Studio nalazi se na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 14 a. Oko paviljona ima parkirališnih mjesta na pretek te se ne morate brinuti za to. Ukoliko dolazite pješice, od najbližeg tramvaja ili autobusa Kitchen Studio je udaljen 3 do 5 minuta.

Jesu li u cijenu uključeni hrana i piće?
Da. Kompletna večera u tri slijeda s odabranim vinima, šampanjcem i bezalkoholnim pićima.

Što je najbolje odjenuti?

Možete odjenuti komotniju odjeću jer ćete kuhati (pregače će vas čekati u Kitchen Studiju). Ako nakon večere idete u izlazak, odjenite se prema vlastitoj želji i stilu.

Što ako bude ružno vrijeme?

Radionica i večera odvijaju se u zatvorenom i toplom prostoru te vremenske prilike ne utječu na njihovo održavanje.

Mogu li povesti prijatelje sa sobom?

Ulaznica vrijedi za 2 osobe koje će zajedno kuhati na jednoj radnoj jedinici.

Postoji li dobna granica za ovo iskustvo?

Ne.

Trebam li još nešto znati?
Ulaznica vrijedi samo za termin 13.2.2020. te je broj mjesta ograničen na ukupno 10 parova.

Osim što već iz menija možete vidjeti da ćete pripremati prefinu hranu, nemojte se iznenaditi ako se zabavite kao nikada do sada. Obične večere su dosadne, zato se počastite novim oblikom zabave u Enzita Kitchen Studiju. Pa, nek ljubav cvjeta!

400,00 kn
×

Košarica