Trenutno pregledavate Hurom H300 – revolucija u svijetu hladnog prešanja
Hurom H300 sokovnik

Hurom H300 – revolucija u svijetu hladnog prešanja

image_pdfimage_print

Hurom neprestano istražuje nove načine i ideje kako bi se sačuvala nutritivna vrijednost namirnica prilikom obrade i kako bi okus soka imao bogat okus prirode. Tako je tehnologija hladnog prešanja jedan od rezultata tih ideja.

Kao brend zdravstvenih kućanskih aparata, Hurom pravi iskorak i doprinosi zdravom te sretnom životu. Hurom ljude stavlja na prvo mjesto ispred profita. Stoga implementira tehnologiju koja je najkorisnija za ljude da vode zdrav i sretan život.

Hurom H300 – najnoviji model Hurom sokovnika

Hurom H300 je najnoviji model Hurom sokovnika. Rađen je na svom prethodniku H200, ali se išlo ipak korak dalje, te je kod H300 modela stvoren novi model vijka. Konkretno, kod H300 vijak i sito za cijeđenje su pretvoreni u mehanizam multi vijka. Samim time, pranje i održavanje sokovnika je olakšano i ubrzano. Ono što je isto kod oba sokovnika je “Mega hooper“ pretkomora s jako velikim otvorom za ubacivanje namirnica. Dovoljno je ubaciti namirnice u sokovnik i ostaviti da on sam odradi ostatak posla.

Hurom H300 sivi
Hurom H300 sivi

Nastavak uspješnog Hurom dizajna

Hurom je također svojim dizajnom potvrdio da su predvodnici u istome. Tako su 2021. godine dobili Red Hot Design Award, jednu od najpoznatijih nagrada za dizajn na svijetu. Ovime su ponovno potvrdili da su visokokvalitetni proizvodi koje su kreirali dizajneri iz cijeloga svijeta.

Sokovnik koji pruža najbolje od soka

Kao sokovnik koji pruža najbolje od soka, H300 ekskluzivni vijak radi baš kao ručno cjedilo za citruse, ali s većim pritiskom. Nježno istiskuje sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih tvari, boja i okusa. U odnosu na svog prethodnika, H300 je sokovnik koji radi sokove s određenim postotkom pulpe. Time dobivamo gušće i bogatije sokove čiji vitamini, minerali, enzimi i dragocjena vlakna, te fitonutrijenti pozitivno djeluju na naše tijelo i našu probavu. Drugim riječima, dobivamo snažno antioksidativno djelovanje koje je nužno za održavanje zdravlja organizma. Hurom H300 je u tome predvodnik.

Hurom H300 bijeli
Hurom H300 bijeli

Moderan i pametan – Premium model visokih performansi

H300 je moderan i pametan sokovnik koji predstavlja premium model visokih performansi. Automatiziran je na većoj razini u odnosu na svoje prethodnike. Ovo mu je prednost jer je korisnik prije morao vlastoručno pritisnuti tipku za obrnuti smjer, dok H300 navedeno radi sam. Primjerice, ako su sastojci pretvrdi ili neka namirnica zablokira, H300 automatski staje, pomiče se u suprotnom smjeru i samostalno vraća unatrag. Rezultat je besprijekorno iscijeđen sok.

Dodatna pogodnost je start-stop opcija – senzor koji se sam ugasi. Ovo nam daje slobodu da sve pripremimo i nakon što upalimo sokovnik, možemo se prebaciti na odrađivanje drugih kućanskih poslova. Dakle, H300 doslovno odrađuje sve sam.

Hurom H300 mat crni
Hurom H300 mat crni

Možemo vidjeti kako H300 sokovnik zaista pruža najbolje od soka. Nježno ali snažno cijedi željene sastojke voća i povrća, te tako dobivamo maksimalnu količinu soka. A nema ništa bolje od osjećaja zadovoljstva kada znamo da smo iskoristili sve što nam primjerice jedna jabuka ili naranča mogu dati.

Hurom H300 sokovnik – nova era života u kojoj smo mi i briga za naše zdravlje na prvome mjestu!

×

Košarica