Anita

Maloprodaja

Znate onu kako žena drži tri kantuna kuće? Od ta tri, Anitina su sva tri.  Anita je od početka u Enziti, što bi značilo 10 godina. Brižna, pažljiva, pazi na sve detalje i na svako pitanje odgovor zna. 
Da ne zaboravimo, uz to sve, Anita vodi brigu i za sve životinje koje joj se nađu na putu.
Ako mislite da se šalimo, samo ju upitajte kako je Šime završio kod nje.

Vladimir

Nabava i servis

Vladimir je zadužen za dolazak naših aparata iz dalekih zemalja sve do našeg praga. Nije  lagan to posao, ali Vlado ga radi s elegantnom lakoćom. Osim toga, Vladimir pokriva i dio veleprodaje, i od toga većinom prema inozemstvu.
E sada… osim ovog glavnog posla, Vlado će obaviti i servis uređaja, istovariti kamion robe, obaviti  dostavu, presložiti skladište, pofotkati aparate za web…. tako da, on je multitasker. Vikende provodi u prirodi i penje vrhove planina pa ga možete i tamo sresti.

Marina

HORECA

Marina je svoje područje djelovanja pronašla u prodaji pa ju možete sresti u našem prodajno-izložbenom prostoru, ali i s njom dogovoriti sastanak za daljnje širenje veleprodajnih poslovnih suradnji.
Za nas u firmi, Marina je naša mama. Naravno, ne zbog godina. Zahvaljujući njoj, naše prostorije su redovito prozračene i prozori otvoreni širom pa makar to bilo u pola zime, a mi sjedili zamotani dekama. Dodatna specifična stvar vezana za Marinu je ta da ona doslovno svakog poznaje. Još nismo zaključili je li to zbog toga što su svi ljudi u Hrvatskoj rodom iz Dervente ili je nešto drugo po srijedi…. možda ti Merkuri, Venere i oni treći.

Tea

Maloprodaja

Vrijedna i marljiva Tea definitivno je vedri duh Enzita tima. Nasmijava i kolege i klijente svaki dan i njezini “neraspoloženi dani” su toliko rijetki da ih mi i ne pamtimo. Ništa joj nije teško i sve, baš sve radi uz osmijeh.  U svoje slobodno vrijeme voli putovati i istraživati svijet.  

Ivan

Maloprodaja

Šarmantni Ivan koji obara svojim osmijehom jedini je muški član maloprodaje. Uz prodaju u Enzita Experience Shopu brine se o skladištu, pakira i šalje robu i kod njega je sve uvijek na vrijeme. Nadimak mu je Ivan Disciplina. Obožava putovati i svaki slobodni trenutak iskoristi na planiranje putovanja.  

Tvrtko

A što reći o Tvrtku?

Najmanje ćete ga zateći sređenog u odijelu. On je onaj koji “majstoriše” po firmi ili sjedi negdje na podu u kutu u firmi, zato što je baš na tome mjestu super inspiracija za neke nove ideje. Njegova je glavna dužnost da se brine za ove genijalce koji se nalaze iznad njega kako bi oni mogli obavljati svoj posao… tako da bi njegov opis posla najlakše stao u titulu #samodaj i #može
Osim posla u Enziti, Tvrtko se voli igrati poljoprivrednika i cvjećara. Ako nije u firmi, onda obilazi rasadnike po Zagrebu.

Ti

Vladar/ica svemira

Svi članovi Enzita tima su specifični i savršeni na svojim područjima. Mi smo uvijek otvoreni za nove priče i skoro svi djelatnici su došli u Enzitu po nekim čudnim svemirskim konstelacijama.
Ako misliš da se uklapaš u našu priču i da možeš doprinijeti ekipi, javi se. Objasni nam zašto baš ti trebaš postati novi zupčanik u Enzita mehanizmu. 

p.s. Anita obožava mačke, Vlado fotoaparate,  Tea pse, a Tvrtko putovanja. Čisto ako ti zatreba pomoć oko šarmiranja ekipe. 

×
×

Košarica