Jamčimo da će Vitamix TNC 5200 raditi kao novi i to svih 7 godina, a slučaju kvara nastaloga u tom razdoblju, popravak će biti BESPLATAN.

Kupnjom uređaja Vitamix TNC dobili ste uređaj jednostavan za korištenje, s različitim mogućnostima izvedbe, dugotrajne kvalitete te osiguranim jamstvenim rokom.

U osiguranom jamstvenom roku u trajanju od 7 godina od dana kupnje, dobivate puno veće jamstvo nego što ga imaju drugi uobičajeni kućanski uređaji.

Enzita d.o.o jamči da ovaj uređaj nema nedostataka u materijalu i u izradi te da će raditi besprijekorno u razdoblju od 7 godina od datuma kupnje, ako se rabi u skladu s pripadajućim uputama za uporabu.

Kompletno jamstvo ne vrijedi u slučaju kvarova nastalih mehaničkim oštećenjem, nemarnim odnosom prema uređaju, nepravilnom upotrebom te izloženošću uređaja neuobičajenim ili ekstremnim uvjetima. Jamstvo prestaje ukoliko se ustanovi da je uređaj otvarala neovlaštena osoba.

Promjene u izgledu koje ne utječu na performanse, kao što je izbljeđivanje dijelova proizvoda tijekom korištenja ili posljedice uporabe abrazivnih sredstava, ne smatraju se oštećenjima i nisu pod jamstvom.

Šteta uzrokovana čišćenjem uređaja i uklanjanjem prehrambenih proizvoda iz uređaja, nije pod ovim punim jamstvom.

Vaše jamstvo izdaje Enzita d.o.o u skladu s pravilima jamstva tvrtke Vitamix, SAD.