Dobar za vaše zdravlje i vaš džep!

Vaš Vitamix uštedjet će vam novac i hranu!

Ne trebate kupovati skupe dodatke prehrani jer ćete dobiti sve potrebne hranjive tvari iz prirodnih sokova izrađenih u vašemu Vitamixu. Koristeći se Vitamixom nećete baciti veći dio voća i povrća jer ćete napraviti prekrasne ukusne sokove od cijeloga ploda, a ne samo od nekih dijelova.

Bit će te zdraviji pa će tako biti manja vjerojatnost trošenja novca na liječničke recepte i medicinske proizvode.

Ovo je jedini kuhinjski uređaj koji vam je potreban, tako da ne trebate trošiti novac na pojedinačne miksere, miješalice i sokovnike – samo jednom nabavite svoj Vitamix i osjetite blagodati cijeli život. To je životno ulaganje za sebe i svoju obitelj.

Kraj skupim dodacima u prehrani!

Svrha je jela koja jedemo pružiti nam sve hranjive tvari potrebne tijelu da ostane zdravo i funkcionalno. Međutim, većina onoga što bacamo kao ostatak svježeg voća i povrća sadrži najveću koncentraciju vitamina, minerala i drugih hranjivih tvari. Stoga na kraju uzimamo skupe dodatke prehrani kako bismo nadoknadili značajne hranjive tvari koje bacamo.

Ne bacajte 70% svoje hrane!

Za razliku od sokovnika koji odbacuju gotovo 70% prehrambene blagodati (i potrošenog novca), uz Vitamix gotovo nemate otpada. On bez ikakvih problema obrađuje cijelo povrće i voće, srčiku i sjemenke. Primjerice, srčika, sjemenka i kora jabuke daju visok postotak nutritivnih blagodati voća.

Ovaj način obrade osigurava kompletne nutritivne potrebe organizma, uključujući biljna vlakna, vitamine, minerale, antioksidanse i enzime.

Vitamix jedini kida stanične stjenke svih namirnica, kako bi osigurao potpunu iskorištenost hranjivih tvari iz prirodnog soka.

5 načina kako uštedjeli hranu i novac

  1. Napravite brzu juhu – odličan način za korištenje svega što "mora otići iz frižidera". Stavite kuhanu piletinu, zrelo povrće ili čak ostatke prošle večere u svoj Vitamix.
  2. Kupite prezrelo voće ili povrće po sniženoj cijeni – ono je savršeno za ukusne, hranjive, guste prirodne sokove.
  3. Pasirajte voće i povrće za najbolju dječju hranu – bez aditiva je i konzervansa, a puno jeftinija od alternativa kupljenih u trgovini.
  4. Impresionirajte svoje goste cappuccinom restoranske kvalitete, ledenom kavom ili gustim voćnim sokovima uz vrlo niske troškove.
  5. Pripremite fine voćne sladolede i voćne sirupe s niskim postotkom masnoće i niskom cijenom.