EVA Ultimate tuš

Cijena: kn 760,00


Ask a question about this product

Na skladištu: 94
Obično stiže za:   24h.png

Opis

Novo iskustvo tuširanja koje čuva vašu kožu

Voda koja prođe kroz zeolit i zrnca Hinoki čempresa ima svježinu prirodne izvorske vode te je dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu u čuvanju osjetljive kože.

Voda je omekšana i time vrlo pogodna za kupanje novorođenčadi, djece i ljudi koji su skloniji problemima sa suhom i osjetljivom kožom ili se bore s atopijskim dermatitisom, psorijazom i ostalim kožnim oboljenjima.

Štiti kožu od rezidualnog klora i kamenca zaostalog u vodovodnoj vodi, koji se i u najmanjim naslagama zadržava na mlaznicama tuša.

Voda za tuširanje je posve prirodno filtrirana i mineralizirana, a time obogaćena hranjivim tvarima za kožu i kosu, čime uz dokazan dermatološki učinak njeguje ispucalu, isušenu i osjetljivu kožu, kao i kosu, nudeći vam istovremeno posve novo iskustvo tuširanja izuzetno mekanom vodom. Najmanji promjer mlaznica među komercijalnim tuševima ujedno povećava tlak i time smanjuje potrošnju vode za više od 30% jer smanjuje protok, a mikro mlaznice također djeluju kao konačna barijera kamencu koji ostaje unutar tuša.

 • univerzalna tuš glava koja se s lakoćom postavlja
 • prirodno filtrira i mineralizira vodu
 • filtrira klor i kamenac te vodu obogaćuje hranjivim tvarima
 • njeguje kožu i kosu
 • dermatološki ispitana voda i potvrđena na kvalitetu
 • vrlo mekan mlaz vode zbog mlaznica malog promjera
 • ušteda vode tijekom tuširanja od 30 % uslijed povišenog tlaka

Zamjena Ultimate uloška: svakih 12 mjeseci*

Jamstvo: 2 godine, osim na zamjenske dijelove

*rok zamjene EVA Ultimate uloška može varirati ovisno o učestalosti korištenja i kvaliteti vode, sve do čak 16 ili više mjeseci
(zamjena se preporučuje kada se otope čitave kalcijeve granule u dršci tuša)

Sastav EVA tuša

Snaga prirode sadržana u tuš glavi

 • granule od čistog kalcija, neutraliziraju klor na način da se vežu na klor i otapaju u vodi, a time stvaraju emulziju koja njeguje kožu i kosu
 • zeolit koji mineralizira i prirodno filtrira vodu, te antibakterijski djeluje na vodu
 • zrnca japanskog Hinoki čempresa koja vodu blago aromatiziraju i stvaraju dojam meke kišnice te ujedno podaruju prirodnu izvorsku kvalitetu vode i također djeluju antibakterijski
 • mikrofilter od prirodnih vlakana zaustavlja i najsitnije čestice taloga iz vode te vodu omekšava prije mlaznica
 • izuzetno sitne mlaznice promjera 0,2 mm mlaz vode razbijaju na vrlo ugodan i prema koži nježan mlaz. Te sitne mlaznice također zaustavljaju i najsitnije naslage kamenac unutar tuša, čime ih je kroz određen period od 10 do 15 ili više dana potrebno očistiti na način da se skinu iz tuša te postave u bijeli alkoholni ocat kroz nekoliko sati (preko noći) ili se koristi sredstvo protiv kamenca, a mlaznice potom isperu i vrate u tuš

Zašto EVA tuš?

Jer dokazano njeguje i čuva kožu

Za razliku od brojnih tuševa na tržištu, koji već nude mogućnost eliminacije kamenca i klora iz vodovodne vode, EVA Ultimate® napredna tuš glava odlazi korak dalje te uz eliminiranje klora i kamenca, vodi kojom se tuširate podaruje prirodnu izvorsku kvalitetu patentiranom Ultimate® tehnologijom razvijenom za EVA Fontaine filter.

Estetski privlačna i prozirna EVA Ultimate® napredna tuš glava ujedno je univerzalna i s lakoćom se priključuje na već postojeće crijevo Vašeg tuša, a time i lako nosi s vama gdje god putujete.