Tribest Sokovnik Green Star 1000

Cijena: kn 4 .050,00


Ask a question about this product

Na skladištu: 100
Obično stiže za:   24h.png

Hladno prešanje sokovnik Green Star GS-1000

Besplatna dostava -5 godina jamstva!

O Green Staru , nastavak modela koji se prije  zvao Green Life, nema se šta reći, zaista toliko provjeren, dokazan, dugovječan. Već više od 10 godina godina posjedujemo i sami GS-1000 i zaista je izvanredan bez ikakvih vidljivih promjena tokom dugog niza godina svakodnevnog korištenja. I više smo nego zadovoljni, radi sjajno sve sokove, naročito od zelenih izdanaka, izvanredan u pripremi kolača, osnove za kruh i krekere, energetskih kuglica ili pločica, pasiranju sve vrste hrane. Ali u svojoj osnovnoj biti je izvanredan sokovnik za hladno prešanje jer zbog niske brzine obrtaja oko ca. 100 u minuti ne zagijava i ne doprinosi oksididaciji soka. Osim toga količina i kvaliteta soka je bitno bolja od standardnih sokovnika.  

Model GS-3000 DeLuxe i model GS-1000 su potpuno indentični sokovnici,s tim da model GS-3000 Deluxe sadrži i dodatke za pravljenje tjestenine i krušnih štapića.

U kvaliteti cijeđenja sokova, stabljika celera, špinata, divljeg bilja, blitve, salata, mrkve i svih vrsta voća, zaista možete uživati. Jedna sasvim drugačija kvaliteta i okus nego li kod centrifugalnih sokovnika. Tehnikom hladnog prešanja cijedi sokove koje zbog sporijeg procesa oksidacije možete spremiti i u hladnjak do 48 sati, ali preporučujemo upotrebu u roku 24 sata. Količina dobivenog soka je dosta veća nego kod sličnih sokovnika, kao i kvaliteta i količina hranjivih sastojaka koji ostanu sadržani u soku.

I ne samo to. Želite li praviti tijesto za torte, pizze, lasagne ili energetske kuglice, posebno je koristan za kruh i krekere i sve drugo što poželite u svojoj kreaciji pripreme zdrave hrane.

Green Star slovi kao jedan od najboljih sokovnika na svijetu i uređaj velikih mogućnosti za pravljenje jela. Koristeći ekskluzivnu tehnologiju dvostrukih zupčanika i hladnog prešanja s niskih 110 okretaja u minuti, superiorniju od svih konkurentskih, Green Starovi uređaji su zaista dobar izbor. Zahvaljujući lakoći uporabe i jednostavnome čišćenju, Green Starovi sokovnici i uređaji za pravljenje jela nagrađivani su strojevi nenadmašne kvalitete.

Green Star GS-1000 D sokovnik i uređaj za pravljenje hrane uključuje sljedeće dijelove: fino sito koje omogućuje cijeđenje soka s minimumom pulpe; grubo sito koje cijedi sok s više pulpe; posudu za usitnjene namirnice – za osnovnu obradu hrane, ručno cjedilo koje osigurava potpunu kontrolu nad bistrinom soka i pladanj koji sprječava nezgodno kapanje soka po kuhinjskom stolu. Svi Green Star modeli također uključuju sljedeće praktične dodatke: staklenu posudu za sok, drveni i plastični štap za guranje i četku za čišćenje.

Uređaj također može napraviti omiljena jela, poput kore za pite od badema i datulja, paštete od orašastih plodova i povrća, umake od cijelog niza sastojaka, dječju hranu, krekere i kruh, slastice od zamrznutog voća i još mnogo toga. Izbor je na Vama.

Paket GS-1000 uključuje sljedeće dijelove:

 • sitno cjedilo
 • staklena posuda za sok
 • posuda za usitnjene namirnice
 • drveni štap za guranje
 • plastični štap za guranje
 • četka za čišćenje
 • grubo cjedilo
 • ručno cjedilo
 • pladanj protiv kapanja

Specifikacije:

 • 16,5 cm [širina] x 30,5 cm [visina] x 47 cm [dubina]
 • ugrađena ručka za nošenje
 • ugrađen spremnik za kabel
 • 110 okretaja u minuti
 • motor od 190 W ,220-240
 • težina 8,6 kg
 • 5 godina jamstva za kućnu uporabu

Više o dvozupčanoj tehnologiji:

Na samo 110 okretaja u minuti sok se minimalno zagrijava i stoga je prvotna oksidacija odgođena, čime je dopuštena konzumacija bez žurbe, a u potpunosti osigurava iskoristivost svih hranjivih tvari. Nedavno nezavisno komparativno istraživanje o tome kako 5 različitih sokovnika utječe na postojanost soka pokazalo je da se temperatura jabuka od 15,5 °C nakon cijeđenja u Green Star sokovniku povećala za nešto više od četvrtine stupnja na 15,8 °C. Ostala 4 sokovnika povećala su temperaturu od 2 do više od 7 °C, u odnosu na početnu temperaturu voća.

U središtu svakog rotirajućeg zupčanika nalazi se niz povezanih mageta koji proizvode usmjereno magnetsko polje jačine 2600 gaussa, a kroz koje protječe sok tijekom procesa pravljenja soka. Dok teče kroz usmjereno polje, velike skupine molekula vode u soku se razbijaju u manje skupine. Manje skupine mogu vezati na sebe više minerala poput kalcija, kalija, natrija i magnezija nego veće skupine – što znači da možete dobiti hranjivije kapi soka u privremeno raspršenome obliku, koje tijelo može koristiti u duljem razdoblju.

Dugovalno infracrveno zračenje (FIR zračenje) je prirodan rezonantni raspon frekvencije vode i alergenih tvari, što uključuje i čovjeka. Mi je nazivamo frekvencijom životne snage (bioenergijom). Duljina dugovalnog infracrvenog zračenja se kreće od 0,7-1000 mikrona, a nalazi se tik iznad vidljivog djela svjetlosnog spektra. FIR zrake su dio obitelji one valne duljine koju koristimo u infracrvenoj fotografiji, mapiranju Zemljine površine te za navođenje projektila do željenog cilja. Naša koža zrači 9,36 mikrona FIR zračenja, što je veoma blizu rezonantnoj frekvenciji molekule vode - i to s pravom, jer naša tijela čini oko 70% vode.

Dugovalno infracrveno zračenje je najsigurniji i najkorisniji izvor energije koji nam je dostupan. Green Star smješta posebno oblikovan biokeramički materijal oko povezanih magneta smještenih u središtu dvostrukih rotirajućih zupčanika. Biokeramički spoj koristi mehaničku energiju iz okretanja dvostrukih zupčanika i za stvaranje FIR zračenja koje prodire u vodu unutar soka. Budući da voda prirodno rezonira na ovoj frekvenciji, molekule vode ne samo da primaju energiju FIR zračenja, nego je i same zrače, i na taj način krhkoj strukturi soka daju dodatnu ravnotežu.

Pet uređaja u jednom!

1. Sokovnik za voće i povrće
Pravi sokove od cijelog niza svježeg voća i povrća, uključujući mrkvu, jabuku, repu i celer.

2. Sokovnik za pšeničnu travu, ljekovito i začinsko bilje
Pravi sokove od pšenične trave, bilja, klica i drugog lisnatog povrća, uključujući žitaričnu travu, peršin, kelj, špinat i lucernu.

3. Uređaj za usitnjavanje hrane
Povezuje i usitnjava, radi hranu za bebe, maslace od orašastog voća, sorbete od zamrznutog voća, kruh i krekere, kolače, razne namaze, paštete itd.

4. Uređaj za pravljenje krušnih štapića
Pravi ukusne sirove krušne štapiće i japanski kolač od riže (model GS 3000)

5. Uređaj za pravljenje tjestenine (model GS 3000)
Jednostavno se pretvara u stroj za izradu tjestenine! (standardni uređaj GP-E1503 može praviti 3 vrste tjestenine; GS modeli mogu praviti 2 vrste tjestenine – kod GS- 3000 je pravljenje tjestenine u standardnoj opremi, a kod GS-1000 i GS-2000 u dodatnoj).