EVA Fontaine 25L PLC filter

Cijena: kn 2 .470,00


Ask a question about this product

Na skladištu: 100
Obično stiže za:   24h.png

Opis

Prirodno filtriranje i mineraliziranje vode

EVA filter vodu iz vodovoda filtrira kroz prirodne slojeve tla: aktivni ugljen, mineralni pijesak, kvarcni pijesak, koloidno srebro, zeolit i glinu, koji su dobiveni iz dijelova Australije izoliranih od urbanog područja. Voda se zatim prirodno mineralizira preko vulkanskog stijenja i koraljnog kamena, također porijeklom iz Australije, a koji se u filteru nalaze unutar EVA Ultimate® mineralnog uloška u dnu donjeg spremnika.

Zahvaljujući svom jedinstvenom procesu filtracije, slojevi tla u filtracijskoj jezgri i mineralne stijene u različitim fazama filtracije oslobađaju mineralne nadopune bogate esencijalnim elementima.

TEMELJNE PREDNOSTI:

 1. Ne koristi električnu energiju i nije spojen na vodovod: može se postaviti bilo gdje u prostoru (životnom ili radnom), a skladno se uklapa u moderni ili tradicionalno uređeni prostor
 2. Stiže s neograničenim jamstvom
 3. Proizvod je moguće vratiti unutar 15 dana od kupnje, ukoliko niste zadovoljni
 4. Iznimna učinkovitost i trajnost, bez potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova:
  • EVA Ultimate filtracijska jezgra ima sposobnost filtriranja do čak 7.500 litara vode, što je u prosjeku za četveročlano kućanstvo od 12 mjeseci do čak 18 mjeseci – do tada nema nikakvih ulaganja.
  • Keramički filter potrebno je zamijeniti svake 2 godine.
  • Mineralni uložak svake 3 godine.
 5. Alkalna voda: 7,5 -7,7 pH

Model od 25 litara preporučuje se za velika kućanstva (8 i više članova) te velike uredske prostore s 10 ili više osoba, čime uvijek na raspolaganju imate 13 litara prirodne mineralne vode, s mogućnošću nadolijevanja vode u filter u svakom trenutku i po potrebi.

S EVA vodom preporučuje se i kuhanje, čime je sve pripremljeno daleko ukusnije te izraženije boje - drugim riječima - i zdravije.

EVA filter stiže u praktičnom pakiranju sa svim sadržanim dijelovima, pri čemu je slaganje EVA filtera i postavljanje u rad vrlo jednostavno i brzo, te u koracima objašnjeno u brošuri proizvoda.

Faze filtracije

Filtriranje i mineraliziranje vode kao u prirodi

Upravo kao u prirodnom tlu, EVA filter vodu filtrira snagom gravitacije, kap po kap, polako i prirodno. Ovisno o tvrdoći i kvaliteti vodovodne vode, obično je potrebno oko 30 minuta za filtriranje 1 litre vode

Proces filtracije sastoji se od 8 faza:

 • Prva faza – Keramički filter: uklanja sve štetne i nepotrebne supstance kao što su željezna hrđa, talog i mikrobi zahvaljujući veličini pora od 0,2 mikrona. (0.2 mikrona, gdje je 1 mikron 1/100 promjera ljudske kose).
 • Druga faza – Aktivni ugljen: uklanja klor, THMs (trihalometan kemikalije), organske kemikalije, nitrate i sulfate, neugodne mirise i boje.
 • Treća faza – Koloidno srebro: uklanja klor, THMs, organske kemikalije, neugodne mirise i boje te ubija bakterije i parazite kao što su salmonela i E.coli.
 • Četvrta faza – Kvarcni pijesak: uklanja kisele komponente pružajući vodi bolji okus.
 • Peta faza – Zeolit je dobro poznat u kemijskoj industriji kao podloga za filtriranje otopljenih kemijskih čestica: uklanja teške metale (olovo i kadmij) i omekšava vodu.
 • Šesta faza – Mineralni pijesak: pomaže funkciju aktivnog ugljena i održava svježinu vode.
 • Sedma faza – Koraljni kamen: otpušta minerale i kisik kako bi regulirali pH vrijednost vode i učinili je više lužnatom. Time se poboljšava okus vode (koralji potječu iz Indonezije i Australije).
 • Osma faza – Vulkanske stijene: mineraliziraju filtriranu vodu te održavaju njenu svježinu i pridonose izvorskoj kvaliteti vode.

Sadržaj pakiranja

EVA Fontaine 7L PLC filter u pakiranju uključuje:

 • poklopac
 • gornji i donji spremnik
 • keramički filter s gumenom brtvom i krilastom maticom
 • Ultimate® filtracijska jezgra
 • nosač Ultimate® filtracijske jezgre s navojem
 • prijelaz između gornjeg i donjeg spremnika
 • Ultimate® mineralni uložak
 • slavina s dvije gumene brtve i maticom
 • postolje
Volumen: 25 litara (12 litre u gornjem spremniku; 13 litara u donjem spremniku)
Filtriranje 1 litre vode: oko 30 minuta
Visina: 70 cm
Promjer baze: 35 cm
Idealno za kućnu uporabu i manje uredske prostore: voda za piće i kuhanje
Jamstvo: 2 godine, besplatno produljenje svake naredne godine

Zašto EVA filter

Jer su praktičniji i kvalitetniji od svih ostalih filtera na tržištu

Za razliku od ostalih komercijalnih filtracijskih sustava, u obliku vrča ili proizvoda koji se izravno spajaju na vodovodni sustav, EVA Fontaine filter možete postaviti bilo gdje u kuhinji ili drugoj prostoriji. Estetski je modernog i upadljivog izgleda te se skladno stopi sa svakim uređenjem interijera, a može se koristiti u kućanstvima ili radnim prostorima. Najvažnije, možete zaboraviti na učestale zamjene dijelova filtera, kako EVA filtracijska jezgra ima protok od čak 7.500 litara vode, što je u prosjeku za četveročlano kućanstvo od 16 mjeseci do čak 18 mjeseci.

Kroz 8 faza prirodne filtracije vode, EVA Fontaine filter nenametljivo i bez potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova filtrira i mineralizira vodovodnu vodu, te na taj način za konzumaciju osigurava vodu prirodne izvorske kvalitete.

Možete odabrati i napredniji model EVA Fontaine filtera koji stiže s magnetom od crvene gline i FIR-infracrvenim modulom, te raspolaže s čak 9 faza prirodne filtracije vode – kao u tlu!