Kvalitetna izdržljiva posuda od 2,0 litre
Posuda načinjena od Eastman Tritan ™ kopoliestera praktički je neuništiva, otporna na kemikalije i ne sadrži bisfenol A. Ova prozirna posuda omogućuje vam praćenje cijelog procesa pripreme hrane; na njoj su označene količine u mililitrima (do 2000 ml) pa je tako olakšano mjerenje sastojaka za vrijeme pripreme.


Oštrice od nehrđajućeg čelika
Pojačane oštrice od nehrđajućeg čelika ujedno melju i usitnjavaju namirnice u posudi; u stanju su iskidati stanične strukture hrane i razbiti led unutar posude, čime osiguravaju besprijekorne performanse i izvrstan okus. Posuda se stavlja na bazu od metala (bez gume i plastike) te osigurava maksimalnu trajnost i dugoročno korištenje.


Kućište
Vrlo trajno, otporno je na
izbljeđivanje i lom, izrađeno
od ABS-plastike otporne na vatru.
Dostupno je u inox, bijeloj, crnoj i crvenoj boji.Jedinstveni štap
za izuzetno snažnu obradu

Štap vam omogućuje izmiksati čvrste, guste sastojke koje bi slične uređaje dovele do zastoja. Slobodno možete micati središnji dio poklopca dok uređaj radi. Štap je specijalno dizajniran tako da ne udara u noževe tijekom obrade.Patentirani poklopac s otvorom
Na pomoćnom poklopcu od Eastman Tritan ™ kopoliestera označena je mjera do 60 ml, što omogućuje dodavanje sastojaka tijekom obrade. Novi mehanizam za zatvaranje poklopca pruža sigurnost tijekom rada uređaja, a osigurava svakome jednostavno skidanje poklopca.Anatomski oblikovana drška posude
Dizajnirana za praktičnu primjenu te za ugodno, lako i jednostavno rukovanje.


Ekskluzivno dizajnirana posuda od 2,0 litre
Stvara snažan vrtlog koji gura sastojke prema oštricama, kako bi se omogućila ujednačena obrada.

Prekidač za promjenjivu brzinu
Prekidač za promjenljivu brzinu i veliku brzinu pokreću oštrice brzine od 18 do 386 km/h, što omogućuje širok spektar zadataka kod pripreme hrane.

Motor:
Motor, proizveden u Švedskoj, ima 2 KS, radi na 220 V, 50 Hz, sa snagom od 1200 Wata. Uz visoke performanse i kontinuirano hlađenje, pokreće noževe i postiže izvrsne rezultate. Automatsko isključivanje osigurava zaštitu motora od pregrijavanja. Zahvaljujući lagerskom ležištu s niskim trenjem, ima vrlo dug vijek trajanja. Kvalitetan, sigurni kabel prema potrebi se može izvući od 48 cm do 1,8 m. Baza je otporna na habanje.
Dimenzije uređaja:
Visina 52 cm (s posudom od 2.0L)
Dubina: 22,25 cm.
Širina: 18,5 cm.
Težina: 4,95 kg.